Hudební Odyssea: Beata Hlavenková a její žáci

10.11.2023, 18:00 – 20:00

Koncertní cyklus Atria na Žižkově & Akademie MenART představuje spolupráci mladých hudebníků a jejich mentorů. Výrazná současná skladatelka, klavíristka, vokalistka a producentka s nezaměnitelným rukopisem, Beata Hlavenková, k sobě na pódium pozve nejen stipendisty Akademie MenART, ale také své hudební přátele. 

Cena vstupenky: 200,- Kč

Svým žákům vštěpuje: „nezáleží na tom, odkud jste, možná ani na podpoře okolí. Jde o to, ať děláte, co vás baví, a to ať rozvíjíte. Ať se nebojíte využít příležitost k setkání s lidmi, s hudbou, nikdy nevíte, kam vás to může posunout. Já jsem za všechna tato setkání vděčná.” Zaposlouchejte se do společné hry dvou generací hudebníků a ukončete Hudební odysseu spolu s námi. 

Večerem vás provede moderátor z Českého rozhlasu Vltava Daniel Jägr.   

Účinkují  
Beata Hlavenková – klavír
Stipendisté Akademie MenART 

Hudební Odyssea 
Hudební Odyssea je koncertní cyklus Atria na Žižkově & Akademie MenART, který představuje spolupráci mladých hudebníků a jejich mentorů. Akademie MenART staví na spolupráci trojúhelníku mentor – student – pedagog. Cílem je podpořit talenty a inspirovat pedagogy díky společnému vedenému dialogu s mentorem, který dosáhl ve svém oboru špičkové úrovně. Více na www.menart.cz.