Fafejtovy Gumy + Osm Setin bez Jídla + Je na malinách

6.2.2023, 21:00 – 23:00

Punk-rockový večer ve Vagonu

Cena vstupenky: 180,- Kč

Fafejtovy gumy

pětičlenná formace z Prahy, žánrově se pohybující okolo punkrocku s přesahem do dalšíc hudebních žánrů. 
Kapela vznikla již v 90. letech, na přelomu milenia svou činnost pozastavila a znovu se obnovila v roce 2014. Po několika letech kapelu opustili všichni zakládající členové a FG přenechali zpěvačce Nikole, která se ke kapele přidala právě po jejím znovuobnovení. 
V playlistu najdete, jak svižné a chytlavé punkovky, tak i pomalejší, baladické skladby. Na začátku roku 2022 kapela vydala svůj první oficiální videoklip k singlu Kudlanka. Písnička se umístila v pořadu Česká desítka radia Rockzone, kde se několik týdnů úspěšně držela na předních příčkách. 

Zpěv - Nikča
Basa - James
Kytara - Ríša
Kytara - Dan
Bicí - Honza

 

Osm Setin bez Jídla

Kapela bývalých studentů hrající r&b soul/rock. Osm Setin bez Jídla to má k vám velmi blízko. Asi 12 minut metrem. Uslyšíte veselé písničky o smutných věcech a budete součástí vystoupení, při kterém se členové kapely nebojí použít nahotu k získání popularity.

 

Je na malinách

Jsme mladá a krásná pop-rocková partička z Prahy. Důraz dáváme na vlastní tvorbu, české texty a melodiku písní. Fungujeme již od roku 2009 (dříve pod názvem “Kobylinec“) a za tu dobu jsme stihli více jak stovku koncertů v Praze i mimo.