TŘEBOŇ: divadelní představení NOC NA KARLŠTEJNĚ

10.8.2022, 20:00 – 22:00

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých muzikálů je půvabnou komedií o císaři Karlu IV. a jeho hradu Karlštejn, na němž podle údajného zákazu nesměly přebývat ženy. 

Cena vstupenky: 490 - 990 Kč, , ,  Kč
TŘEBOŇ: divadelní představení NOC NA KARLŠTEJNĚ
  • Adresa:
    Zámek
    Třeboň 379 01

Inscenace byla oceněna nominací na Cenu Thálie a sklízí mimořádný ohlas jak od diváků, tak od odborníků, kteří ji označili za perlu letních scén. Jde o originální verzi představení přímo z Karlštejna.

Písničky Karla Svobody a legendární příběh ze zdí karlštejnských jsou zpátky na sérii letních představení po celé ČR, a co víc, představení se vrací po loňském (2020) úspěchu na třeboňské zámecké nádvoří, před kulisy hlavního zámeckého průčelí. 

 


 

Vstupenky v PŘEDPRODEJI JIŽ NYNÍ: 

- prozatím na pátek 25. června 2021, 20.30 hodin - VÍCE ZDE
- plánované je představení také na sobotu 26. června 2021, 20.30 hodin

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

 


 

Účinkují herci a zpěváci známí z muzikálů, TV seriálů a filmů. Patří k nim legendy stříbrného plátna i držitelé ceny Thálie - Daniel Bambas, Hana Holišová, Regina Rázlová, Pavel Vítek, Jan Kříž, Roman Tomeš, Ivana Korolová, Miloslav Mejzlík, Tomáš Smička, Marie Křížová, Václav Knop, Lukáš Kunst, Sabina Rojková a mnozí další.

 

Další info:
představení se koná za každého počasí / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka "ZTP/P-DISABLED" platí pro dvě osoby - pro vozíčkáře či jiného držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod, oba návštěvníci musí do místa konání vstoupit současně a nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku