Je čas navštívit trampolínový park FREEX

1.1.2023 – 31.12.2023, 23:59

Co takhle najít aktivitu, která se dá dělat v téměř každém věku a za každého počasí? Přijďte si zaskákat, když je venku sychravo nebo hic. Vaše děti se vydovádí, vy možná zavzpomínáte na mládí a zároveň protáhnete každý sval v těle. Řeč je, jak samotný název napovídá, o naší interaktivní trampolínové aréně. 

Podmínkou samozřejmě není mít dítě! Můžete vzít partu kamarádů či kolegů nebo si vyrazit sám a užít si to úplně stejně.

Co všechno u nás najdete 

Trampolínový park je zcela krytý a nese v sobě magických 9D. To znamená 9 dimenzí, o kterých se vám ani nezdálo. J Rozkládá se na ploše 1600 m2, to už je něco atrakcí! Od skákání se můžete dostat až k akrobacii s profesionálními lektory, záleží jen na vás. 

K dispozici vám budou:

  • nejkvalitnější trampolíny, 
  • všemožné méně či více šílené překážky,
  • interaktivní hry se senzory pohybu. 

Pro úplnost atmosféry je prostředí obohaceno o světelné efekty, lasery a hudbu. 
Přijďte se přesvědčit sami, že nudit se určitě nebudete.

Buďte krapet šťastnější a udělejte něco pro vaše zdraví

Jako při každém pohybu uvolníte skákáním hormony štěstí. Vyplavování endorfinů vám přinese nejen potěšení, napomáhá také proti akutní únavě a otupuje bolest. Zanechte tedy všech výmluv a zaměstnejte efektivně své tělo. Hlava vám pak poděkuje,  bude se soustředit tím správným směrem. A až se dostanete do postele, dáte nám za pravdu, že se vám usíná spokojeněji… a daleko rychleji. 

A pokud ty děti máte – rozhodně je utaháte.
Není nic jednoduššího než to skočit vyzkoušet. 

To důležité na závěr

Najdete nás v OC Lihovar Říčany. Dorazit můžete MHD (autobusová zastávka Říčany, Pod lihovarem), vlakem (vlaková zastávka Praha – Benešov), autem a využít bezplatné parkoviště nebo i na kole.

Své věci si můžete nechat v šatnách a následně využít sprchy. Pokud vám vyhládne, bodne vám naše bistro se skvělou pizzou nebo další laskominami.  

Těšíme se na vaši návštěvu.