Jake Bugg v Lucerna Music Baru - ZRUŠENO

3.5.2022, 20:00 – 21:00

Jake Bugg se po dlouhých 9 letech vrací do Lucerna Music Baru! S sebou přiveze nové album Saturday Night, Sunday Morning, které vyjde 20. srpna 2021 na RCA Records.

Písnička All I Need, kterou produkoval cenami ověnčený Steve Mac, byl druhý Jakeův oficiální singl po skladbě Kiss Like The Sun z konce roku 2019, jejíž spoluautorem byl Andrew Watt (Post Malone). Oba singly představují nový začátek v Jakeově kariéře po podepsání smlouvy s RCA Records, společně se skladbami a krátkým filmem Rabbit Hole a Saviours of the City z loňského roku. Skladbu All I Need podpořilo Radio X a Radio 1, kde se dostala do A listu a Jake se skladbou také vystoupil v show Grahama Nortona na BBC1.

Sedmadvacetiletý Jake Bugg, který dosud vydal 4 alba a celou řadu hitových singlů, je na svůj věk již velmi ostřílený hudebník, navíc je i nádherně ironicky vtipný. Jeho vyklidněné machrování a nonšalantní zjev přispívají k velmi vydařené kombinaci hudby a stylu – na několika kampaních spolupracoval s módními značkami Saint Laurent a Burberry.

Nové album Saturday Night, Sunday Morning vychází 20. srpna a Jake říká, že „to byla ta největší zábava, kterou kdy zažil při práci na desce“. Na albu se objeví oba zveřejněné singly All I Need a Kiss Like The Sun i nový singl, který vyjde příští měsíc.

Než loni na jaře vypukl první lockdown, Jake s kapelou odehrál v Británii devět vyprodaných koncertů. Nyní Jake na jaro 2022 oznámil nové turné.