S dětmi do SUPERLANDU - Praha 5

31.10.2022 – 31.10.2023, 23:59

Rodinný zábavní park Superland s velkou hrací plochou a mnoha atrakcemi, vlastní restaurací a domácí cukrárnou se nachází v OC Galerie Butovice. Najdete zde velkou hrací plochu plnou nejrůznějších atrakcí pro malé i velké děti. Ať už vaše děti milují rychlou jízdu na skluzavkách nebo tubingu, zábavné dobrodružství v obřím bludišti nebo soutěžení s kamarádem, kdo je lepší v basketbalu. V Superlandu si najde vyžití každý. Kam s dětmi v Praze.

Pro ty úplně nejmenší je k dispozici koutek, ve kterém se nachází hrací domečky, nejrůznější stavebnice, skluzavka do bazénku s balónky i vodní trampolína.

Až vám dojde vaše hrací energie, doplnit ji můžete v rodinné restauraci, kde je v nabídce široký výběr jídel a domácích limonád. Máte chuť na něco sladkého? Dejte si ke kávě jeden z dortíků, které se pečou v tamní cukrárně. Vše je domácí, vše děláme přímo v kuchyni Superlandu. Má vaše dítě narozeniny a chtělo by prožít den plný zábavy s kamarády? Přijďte do Superlandu a rezervujte si svoji oslavu. Připraveno je 6 krásných tematických narozeninových domečků, manažerky vám vytvoří oslavu dle vašich představ.

Otevírací doba

PO – NE od 09:00 do 21:00