Poznejte HOTEL MUZEUM LEGA

1.8.2021 – 31.12.2021, 23:59

Chcete se zdržet déle ve světě Lega? Ubytujte se v našem hotelu, kde si Vaše děti dosyta užijí kostiček. Mají je k dispozici po celém hotelu a velké hotelové zahradě plné dětských atrakcí.

Cena vstupenky: od 200 Kč

Kutná Hora a její okolí nabízí mnoho možností na trávení volných chvil, zejména uchvátí památky vedené na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. A až budete nasyceni zajímavou historií města, oddechnout si můžete s přáteli na naší slunné zahradě. Pro aktivní máme ping pong, volejbal či jiný sport a večer si upečte buřty nebo ogrilujte maso v našem krbu.

V hotelu si můžete vybrat ze 13 pokojů. Každý má svou vlastní koupelnu, televizi a zdarma přístup k wifi. K dispozici je kuchyňka s lednicí a mrazákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a dalším vybavením. V prostorách hotelu najdete také MUZEUM LEGA, které si ubytovaní mohou prohlédnout zcela zdarma. Ještě jste u nás nebyli? Nevadí! Máme pro vás otevřeno každý den a rezervaci ubytování můžete provést po internetu – hotel.muzeumlega.cz

Těšíme se na vás!

Vaše Muzeum Lega - www.muzeumlega.cz