Vystopujte stroj času v areálu DEPO2015

1.3.2021 – 31.3.2021, 23:59

Přeneste se v čase o více než 150 let zpět a vydejte se po stopách historie industriálního areálu DEPO2015. Ale pozor, nebude to jen tak! Během této mise vás čeká mnoho záludných úkolů, které musíte vyluštit, abyste získali tajný kód ke stroji času, jenž vás vezme zpět do současnosti.

Představujeme vám industriální stezku, která je díky ilustrované podobě a herním prvkům stopovací hry, ideální pro rodiny s dětmi.

Všem milovníkům historie i dobrodružství bude k cestě časem stačit pouze mapka s tužkou, které si mohou vzít ze zásobníku hned na startu, a chytrý telefon, jímž lze skenovat QR kódy a přehrát tak krátká videa o daném místě. Průvodcem ve videích je vždy nějaká historická osobnost, která s danou lokalitou úzce souvisí. Po cestě čeká návštěvníky několik stanovišť s úkoly, které je potřeba vyřešit. S jejich nalezením jim pomůže mapka areálu. Ta zároveň slouží jako pracovní list k zapisování odpovědí k vyluštění tajného kódu.

Tak hurá do toho, přijďte zažít venkovní dobrodružství do DEPO2015.  Úspěšné cestovatele v čase nemine po správném vyluštění hádanek a nastartování stroje času audiovizuální odměna.

Celá industriální stezka se odehrává ve venkovních prostorách areálu DEPO2015 a je tedy přístupná denně a zdarma, a to i v době vládou nařízených opatření.

Více informací získáte zde: https://www.depo2015.cz/industrialni-stezka-ag131/industrialni-stezka-v-depo2015-a3414