Cestovatelský festival KOLEM SVĚTA běží ONLINE

1.2.2021 – 30.4.2021, 23:59

Pokud Vás zajímá cestování, rozhodně čtěte dál. Živé přednášky v rámci cestovatelského festivalu KOLEM SVĚTA se přesunuly do online prostoru, a proto bychom Vám rádi představili něco, co jsme v naší nabídce zatím ještě nikdy neměli.

Téměř každý večer v měsíci se koná živá online přednáška s možností diskuse s cestovateli a moderátorem Karlem Wolfem. Pro ty z Vás, kteří mají zájem o větší množství přednášek, nebo dokonce o kompletní festivalový program, je přichystaná i měsíční permanentka na celý únor nebo březen. Permanentku a kompletní program naleznete zde.

A jak to celé funguje? Ať už si zakoupíte vstupenku na konkrétní přednášku, nebo permanentku na celý měsíc, vždy v den vysílání Vám na email přijde odkaz, přes který se lehce připojíte k živému přenosu. Vysílání pak probíhá na platformě Zoom. A kdo zrovna nebude časově stíhat, přednášky bude moci zhlédnout i ze záznamu.

V únorovém a březnovém programu naleznete přes 40 přednášek, například Nový Zéland, Aljašku, Kostariku, Madeiru, Indonésii, nároční parky USA, Peru, Ekvádor a mnoho dalších témat.

Těšíme se na společné setkání.
Za KOLEM SVĚTA zdraví Karel Wolf a za společnost smsticket Oldřich Brzobohatý.