Láska za koronu - Divadlo Tramtarie

1.3.2021, 19:00 – 30.4.2021, 21:00

Milí diváci, v době, kdy nemůžeme hrát, Vám nabízíme záznamy některých našich inscenací. Stačí si zakoupit vstupenku a přihlašovací údaje Vám přijdou na zadaný email.

Cena vstupenky: 280 Kč
Láska za koronu - Divadlo Tramtarie
Divácký megahit, který na venkovních jevištích trhal divácké rekordy. Přinášíme online v té nejvyšší kvalitě až k vám domů.
 
 
Divadlo Tramtarie uvede exkluzivní premiéru autorské komedie Láska za koronu. Aktuální komedie z pera a v režii uměleckého šéfa Vladislava Kracíka vznikla jako reakce na současnou situaci a Divadlo Tramtarie ji uvede poprvé v sobotu 30.5. v 19 hodin pod širým nebem na Korunní pevnůstce v Olomouci v rámci společného projektu olomouckých divadel Divadelní červen open-air. Celý festival tak Tramtrarie premiérou odstartuje.
 
Anotace:
Vladislav Kracík: Láska za koronu
Zbrusu nová romantická komedie z doby koronavirové. S nadhledem, humorem i laskavostí vyprávíme příběhy lidí, jako jsme my, žijící v této nelehké době. Učitel vedoucí svoji hodinu přes internet, policista striktně dbající na dodržování neustále se měnících vyhlášek či mladí milenci, dodržující veškerá hygienická opatření. Pojďme se opět potkávat a zase se spolu smát. 

Tvůrčí tým:

Režisérem inscenace a zároveň autorem textu je umělecký šéf souboru Vladislav Kracík, dramaturgyní je Tereza Matějková. Autorem hudby je Martin Peřina, za scénou a kostýmy stojí Markéta Rosendorfová. V hlavním rolích se představí Tereza Toth Čápová, Dominika Hrazdílková, Barbora Šebestíková, Miroslav Černý, Vít Pištěcký, Václav Stojan a Marek Zahradníček.

Režie: Vladislav Kracík                             
Dramaturgie: Tereza Matějková
Scéna a kostýmy: Markéta Rosendorfová, Romana Vopičková
Hudba: Martin Peřina
Sound design/zvuk: Rikki Beran
Light design/světla: Daniel Bodlák, Aleš Hejral
Technická spolupráce a realizace scény: Jiří Krliš, Petr Novotný, Richard Andrýsek
Plakát a grafika: Markéta Rosendorfová

Hrají:
Tereza Toth Čápová, Dominika Hrazdílková, Barbora Šebestíková, Miroslav Černý, Vít Pištěcký, Václav Stojan a Marek Zahradníček

Premiéra: 30.5. 2020 v 19 hodin na Korunní pevnůstce Olomouc