Exkurze do pivovaru Černá Hora - ochutnejte kouzlo českého piva

24. duben 2023, 15:42
Exkurze do pivovaru Černá Hora - ochutnejte kouzlo českého piva

Pokud jste milovníkem piva a rádi byste se dozvěděli více o jeho výrobě a historii, exkurze do pivovaru Černá Hora je pro vás tím pravým tipem na výlet. Pivovar Černá Hora se nachází v malebném a stejnojmenném městečku Černá Hora v jihozápadní části České republiky a je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších pivovarů v zemi.

Jde o rodinný pivovar s dlouhou historií sahající až do roku 1298. Pivovar se specializuje na výrobu svrchně kvašených piv, která jsou známá svou vysokou kvalitou a unikátním chuťovým profilem. Během exkurze budete mít jedinečnou příležitost shlédnout celý proces výroby piva od začátku až do konce, a seznámit se s tradičními postupy a technologiemi, které se v pivovarnictví používají.

Vaše exkurze začne prohlídkou pivovaru, který je vybaven moderní technikou, ale stále si zachovává autentickou atmosféru tradičního pivovaru. Budete mít možnost se seznámit s různými fázemi výroby piva, včetně mletí sladu, chmelovaru, kvašení a stáčení piva do lahví nebo sudů. Průvodce vám poskytne podrobné informace o jednotlivých procesech a zodpoví vaše otázky.

Následně si budete moci vychutnat degustaci různých druhů piv, které se v pivovaru vyrábějí. Během degustace se dozvíte o různých typech sladů, chmele a kvasnicích, které se používají při výrobě piva. Můžete ochutnat svrchně kvašená piva, jako například klasické pšeničné pivo nebo belgický styl piva s ovocnými tóny. Pokud jste fanouškem silnějších piv, určitě si nenechte ujít degustaci tmavých speciálních piv s vyšším obsahem alkoholu.

Exkurze do pivovaru Černá Hora je nejen o ochutnávání piva, ale také o poznání historie a tradic českého pivovarnictví.

Pivovar Černá Hora

adresa: nám. U Pivovaru 3, 679 21  Černá Hora

www.pivo-cernahora.cz

25.4.2023, 8:00 – 30.4.2024, 17:30
Opět rádi přivítáme návštěvníky pivovaru Černá Hora.Objednávejte prosím s minimálně týdenním předstihem na tel. 538 765 111 v... více
25.4.2023 – 31.12.2024, 23:59
Pokud se vaše firma rozhodne objednat firemní akci v Pivovaru Černá Hora, může se těšit na řadu zajímavých zážitků a aktivit, které... více