Golf Resort Kaskáda Brno to je senzační golfové hřiště i pohodové wellness & SPA

3. březen 2023, 22:21

Golf Resort Kaskáda naleznete 15 kilometrů od centra Brna, v údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice.

c Marek Hajkovsky foto KASKADA GOLF-rezort 2019_112

Rozkládá se zde 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným 300 metrů dlouhým driving range s krytými odpališti, službami profesionálních trenérů a půjčovnou golfových holí.

Pojmenování areálu Kaskáda je výstižné – hřiště je rozloženo na protilehlých stráních a kaskádovitě se svažuje do širokého podlouhlého údolí s potokem. Při hře na protějším svahu, kde je větší část z celkového počtu jamek, se před vámi otevírá výhled do kraje, na hlavní budovu s recepcí, barem, terasou a restaurací.

c Marek Hajkovsky foto KASKADA GOLF-rezort 2019_113

Restaurace a lobby bar

Důležitou součástí golfového resortu je také restaurace a lobby bar. Restaurace Kaskáda je skvělým místem k odpočinku v hotelu. V letních měsících si zde můžete posedět na terase a pokochat se krásným výhledem na golfové hřiště a přírodní park Baba. Restaurace Kaskáda a salónek Cadentes jsou ideálním místem pro romantické večeře, narozeninové, rodinné i menší firemní oslavy.

c Marek Hajkovsky foto KASKADA GOLF-rezort 2019_125

Hotel Kaskáda Brno

V golfovém hotelu Kaskáda vám nabídnou dokonalou pohodu a klidnou atmosféru. Hotel je harmonicky zasazen do okolní přírody, čímž ještě více vyzdvihuje výjimečnost lokality. Areál je kaskádovitě uspořádán na dvou protilehlých stranách. Jednu z nich tvoří golfové hřiště, a tu druhou stylové, bezbariérové bungalovy typické svou zelenou střechou a architektonicky čistým vzhledem.

02-Kaskáda_web-2

Užijte si hotelové Wellness & SPA a nechte se hýčkat v hotelovém wellness centru.  Uvolněte se po golfu, náročném jednání nebo po každodenním shonu běžných dní v relaxačním bazénu s protiproudem, aroma sauně, parní lázni, privátní vířivce či odpočívárně. Neváhejte využít rozšířené nabídky masáží, které rozmazlí vaše tělo i mysl.

Využijte atraktivní a originální prostředí golfového resortu pro školení, semináře, firemní i soukromé akce, svatby a večírky. Kongresové prostory zahrnují hlavní konferenční sál s kapacitou až 120 míst, který lze krásně propojit s venkovní terasou, 2 menší salónky, kongresovou restauraci, bar, 2 bowlingové dráhy a golfový simulátor.

c Marek Hajkovsky foto KASKADA GOLF-rezort 2019_118

Kaskáda golf academy

KGA je největší golfovou akademií na Moravě. Nabízí zde výuku golfu pro všechny věkové kategorie. Mají zde speciální výukový program pro děti od útlého věku. Dospělým nabídnou skupinové a individuální kurzy pro začátečníky i kurzy pro zlepšení švihu. Při výuce jsou zde využity nejmodernější technologie, jakými jsou videoanalýza golfového švihu a SuperSpeed program pro zvýšení rychlosti švihu a mnoho dalších moderních pomůcek.

V tomto komplexním zázemí spolu s hotelem, restaurací vám rozhodně nebude nic chybět.

Golf Resort Kaskáda

adresa: Na Golfu 1772, 664 34 Kuřim
telefon: +420 541 511 711
e-mail: [email protected]

www.golfbrno.cz

23.2.2023 – 31.12.2024, 23:59
Využijte atraktivní a originální prostředí golfového resortu pro školení, semináře, firemní i soukromé akce, svatby a... více