Za zážitky do Gambrinusu

25. duben 2022, 11:33

Pokud jste milovníky piva Gambrinus, určitě byste měli poznat jeho historii a výrobu během prohlídky pivovaru nebo vyzkoušet jejich školu čepování!

gam_02

Prohlídka pivovaru Gambrinus

Po více než 130 dnech se můžete od 1. dubna opět podívat do jednoho z nejzajímavějších pivovarů u nás! Na prohlídce v pivovaru Gambrinus navštívíte varnu i pivovarské sklepy. Právě tady ochutnáte pivo, jaké chutnají jen naši sládci. Během prohlídky se dozvíte zajímavosti z historie pivovaru, zjistíte více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Navštívíte unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíte i cylindrokónické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Na závěr vám zkušený výčepní představí zásady správné péče o pivo a osvětlí vám základy čepování. Na prohlídce se můžete po celou dobu těšit na vydatnou degustaci piv Gambrinus. Ochutnáte nepasterizované a nefiltrované pivo Gambrinus a další piva z portfolia Plzeňského Prazdroje.

Škola čepování piva Gambrinus

Zažijte školu čepování přímo v srdci pivovaru Gambrinus a svěřte se do péče chlapů, kteří vaření piva a péči o něj věnovali mnoho let svého života. Přijďte a odhalte tajemství správně načepovaného piva Gambrinus!

gam_01

 V ceně programu je zahrnuto:

  • Prohlídka pivovaru Gambrinus
  • Neomezená konzumace piva Gambrinus
  • Posezení v historické Varně Gambrinus 1869
  • Studené občerstvení k pivu
  • Škola čepování a péče o pivo

Více informací a vstupenky na tickets.prazdroj.cz

gam_03