Vyzkoušejte Tsampu – Energii z Himálaje v letní akci 2+1 zdarma

26. červenec 2021, 1:44
Vyzkoušejte Tsampu – Energii z Himálaje v letní akci 2+1 zdarma

Že ještě neznáte tsampu? Tsampa je speciálně pražený a poté na mouku namletý bio ječmen. Se všemi zdravotními benefity, rychlostí úpravy v kuchyni a nezaměnitelnou exotickou vůní pradávných kultur si pomalu ale jistě nachází své místo i na českých stolech.

Proč byste měli ochutnat i Vy?

Tsampa pochází z jednoho z nejdrsnějších míst k životu na Zemi, z Himálaje. Je to potravina prověřená tisíci lety, pražená a mletá z kvalitního ječmene podle pradávné tibetské receptury. Ukrývá v sobě sílu a odolnost štítů nejvyšších hor světa, tajemství a moudrost starých himálajských národů a nezlomnou energii a chuť všech horských dobrodruhů zdolávat výzvy a překážky. Tsampu Pemu vyrábějí zdravotně a jinak znevýhodnění lidé v Ostravě v rámci sociálního podniku z českého bio ječmene.

Tsampa obsahuje velké množství vitamínů, minerálů, betaglukan pro posílení činnosti střev a celkové imunity organismu a také vlákninu. Je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin a komplexních sacharidů, které zajistí dlouhotrvající energii. Vašemu jídla dodá nejen porci důležitých živin, ale také svou nezaměnitelnou oříškovou chuť i vůni. Navíc už ji nemusíte vařit ani péct, což z ní dělá ideální outdoorovou svačinu. Zkuste smíchat ochucenou tsampu s máslem a trochou vody a uplácat do malých kuliček.

Vyzkoušejte tuto jedinečnou potravinu v letní akci 2+1 ZDARMA ZDE.

Platí do 15.8.2021.

 Logo OPZ barevné