Vyrobeno v Edenu – víkend plný workshopů a kurzů

9. červenec 2015, 12:13
Vyrobeno v Edenu – víkend plný workshopů a kurzů

Ochutnejte poklady naší přírody! Centrum Eden vás o víkendu 25. – 26. července přivítá lákavou ochutnávku domácích produktů spojenou s ukázkami a workshopy. Naučíte se, jak upéct ten nejkřupavější bochník chleba nebo připravit doušek výtečného sirupu, jaký si možná pamatujete z dětství od babičky. Víkendová akce Vyrobeno v Edenu se ponese v duchu hesla: “Všude dobře, doma nejchutněji.”

Centrum Eden se poslední červencový víkend promění v hotový ráj kurzů a workshopů, tak neváhejte a přijeďte - stačí vám chuť vyzkoušet si něco nového a dobrá nálada! Zajímá vás třeba, jak se vaří pivo? Co všechno je k tomu potřeba? Jak pivo vychutit a skladovat? Uvařte si pivo pod vedením sládka našeho minipivovaru. Nebo byste raději chtěli překvapit své blízké originálním dárkem v podobě vlastnoručně vyrobené bylinkové kosmetiky? Naučíme vás, jak vyrábět doma vlastní mýdla, balzám na rty i bylinkové soli. Celý statek ožije tvořivým ruchem a vrátí vás do doby, kdy si lidé vše vyráběli sami vlastníma rukama z darů štědré okolní přírody.

Absolvujete u nás kurz, na kterém vám poradíme vychytávky, jak udělat tu nejlepší marmeládu pod sluncem, mátový či levandulový sirup. Pro šikovné ruce bude připraven kurz keramiky nebo si můžete vytvořit vlastní proutěný košík, do kterého při odchodu poskládáte všechny své výtvory. A můžete je dál doplnit třeba o voňavé produkty té nejvyšší kvality z naší bylinkové lékárny. Pokud vám při příjemných aktivitách vyhládne nebo vás sluníčko potrápí žízní, nezoufejte - dopřát si můžete doušek domácího piva z našeho minipivovaru, k tomu ochutnat poctivé klobásky a řadu dalších místních specialit a pochutin z farmy Eden.

Přijeďte s celou rodinou - i pro ty nejmenší návštěvníky jsou v Edenu přichystané nejrůznější atrakce. Potěší je třeba dětská školička s kreativní dílnou, kde si také mohou leccos vyzkoušet. Nudit se nebudou velcí ani malí, a navíc bude všem dobře chutnat! Bližší informace o akci, rezervace na kurzy a workshopy najdete na www.centrumeden.cz. Tak na co ještě čekáte? Těšíme se na vás v Edenu.