Vyrazte na výlet a vyhrajte spoustu cen se soutěží Natura!

28. červenec 2022, 9:43

Patříte k těm, kdo rádi výletují? Díky právě probíhající soutěži s pramenitou vodou Natura nejenže můžete objevovat Česko, které nabízí nepřeberné množství památek, hradů, starobylých měst či turistických tras, ale zároveň vyhrát zajímavé ceny. Stačí si jen na soutěžních stránkách zvolit jedno z míst k výletu a kreativním nebo zábavným způsobem se zde vyfotit s pramenitou vodou Natura.

kdykde.cz_Natura soutez_Devet skal

Pokud jste fanouškem výletů do přírody, určitě nezapomeňte navštívit třeba vrchol Devět skal, který dosahuje výšky 836 metrů a skutečně jej tvoří devět skalních věží. Ty vytvářejí dojem skalního města a mají jedinečnou atmosféru. K výšlapu můžete vybrat hned několik turistických cest a lze zvolit i jejich délku a obtížnost. Zaslouženě se jedná o jeden z nejoblíbenějších cílů v Českomoravské vrchovině.

Ať zvolíte kterékoliv z navržených míst na www.natura-soutez.cz, jistě neuděláte chybu. Vyhodnocení fotografií probíhá pravidelně každý týden, kdy se zároveň vždy udělí jedna z hlavních cen, kterou je elektrokolo v hodnotě 28 000 Kč. Za každou navštívenou lokalitu navíc získáte 1 bod. Ve svém profilu na soutěžních stránkách si následně můžete body proměnit za poukázku do Decathlonu (3 body = 250 Kč, 10 bodů = 500 Kč, 20 bodů = 5 000 Kč). Více informací naleznete na www.natura-soutez.cz.

kdykde.cz_Natura_soutez_KV_šířka