Vlastní fotka na obálce National Geographic? To není vtip!

10. duben 2014, 14:57
Vlastní fotka na obálce National Geographic? To není vtip!

Okusit pocity věhlasných fotografů. Bez nadsázky. To můžou od nynějška zažít čtenáři a další zájemci o značku National Gographic. Stačí nahrát jejich vlastní fotografii přes http://www.national-geographic.cz/vlastni-obalka, upravit barevnost textů a nechat si poslat originální výtisk až domů!

 Jedinečná akce, kterou tuzemský tištěný trh nepamatuje, probíhá od druhého dubnového týdne až do 2. června 2014 a může se jí zúčastnit kdokoliv v České republice.

Jednotlivé titulní stránky se automaticky zařazují do soutěže o nejlepší obálku, kterou vybírá odborná porota složená z redakce časopisu National Geographic a firmy Bontia. S vítězem bude uveřejněn rozhovor v časopise.

Kompletní číslo, které bude mít na obálce vlastní vloženou fotografii, získají účastníci soutěže za cenu 69 korun včetně dopravy.

Podrobné informace na http://www.national-geographic.cz/vlastni-obalka

O časopisu: National Geographic vychází ve čtyřiceti jazykových mutacích a představuje nejrozšířenější časopis na světě. Mateřská National Geographic Society ve Washingtonu je největší neziskovou vzdělávací organizací na světě. Od svého vzniku v roce 1888 až do dnešních dnů podpořila přes deset tisíc výzkumných projektů. Vydavatelem časopisu je mediální dům Sanoma Media Praha.