VINOBRANÍ v Edenu už poosmé

16. srpen 2017, 21:42
VINOBRANÍ v Edenu už poosmé

U Nákupního centra Eden v pražských Vršovicích proběhne v pátek 8. září od 13 do 21 hod již 8mý ročník VINOBRANÍ v Edenu. Zúčastní se ho osobně 12 předních tuzemských vinařství a stejně jako loni budou moci návštěvníci ochutnat ta nejlepší vína z letošního ročníku soutěže Král vín. Po zakoupení vstupenky za 180 Kč (v ceně je sklenička, katalog, tužka, dárky od partnerů a hlavně, vstupenka je slosovatelná!) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! O skvělou atmosféru se postará cimbálová kapela a moderovat a prezentovat jednotlivé vinaře bude jako vždy Branko Černý.

Vinařství prezentují vinaři nebo zástupci vinařství osobně. S nimi se můžete podělit o své bezprostřední dojmy z každého ochutnaného vzorku a dozvědět se vše potřebné nejen o vínech, ale i samotných vinařstvích. Letos se můžete těšit na Nové Vinařství, Chateau Mělník, Vinařství Maděřič, Vinařství Vajbar, Vinařství Na Soutoku, Vitis Strážnice, Pavlovín, ZD Němčičky, Vinařství Fabikovič, Tanzberg Mikulov, Vinařství Šabata a Vican  Rodinné vinařství Mikulov.

Vstupné je víc než přívětivé, přijde Vás na pouhých 180 Kč, za které dostanete skleničku (tu nevracíte, ale zůstane Vám jako pěkný suvenýr), katalog, tužku na Vaše degustační poznámky a spoustu dalších dárků od partnerů. Celodenní ochutnávání jednotlivých vín je zcela ZDARMA. Navíc jsou vstupenky slosovatelné a během celého odpoledne proběhne několik losování o velmi zajímavé ceny: od lahví vína až po vstupenky na řízenou degustaci vín, která proběhne ve 2 patře NC Eden na začátku října. Ale neberte si s sebou jen oněch 180 Kč na vstupenku, od všech vinařů si můžete koupit celou lahev, nebo i karton, pokud Vám bude jejich víno chutnat a to za jejich sklepní ceny.

Vstupenky na Vinobraní bude možné získat i zdarma a to v soutěži, která proběhne na FB stránce nakupnicentrumeden.com

Podrobnosti k soutěži i celé akci najdete na www.vinobranivedenu.cz nebo www.nceden.cz  a na  www.kralvin.cz