Veronika Morávková představuje svůj první singl a videoklip s názvem „Dýchaj“

10. květen 2019, 22:38
Veronika Morávková představuje svůj první singl a videoklip s názvem „Dýchaj“

Herečka, zpěvačka, absolventka JAMU v Brně a rodačka ze Slovenských Gbiel Veronika Morávková právě vydává svůj debutový singl a videoklip s názvem „Dýchaj“.

Hudbu složil baskytarista ze skupiny Support Lesbiens Marek Marian Leždík a o aranže se postaral David Vostrý. Text a zpěvová linka je dílem samotné interpretky Veroniky Morávkové.

Skladba „Dýchaj“ v sobě nese odkaz, myšlenku a určitý postoj k životu, k tomu, co se nám v životě děje. Pointa, která se ve skladbě skrývá a odkaz který nese, jako je láska, hledání, zklamání i porozumění, je téma, které je aktuální vždy. „To, co nás spojuje, je láska. Buďme tedy k sobě láskyplní a upřímní. Určitě se v této skladbě někdo najde“, vzkazuje svou skladbou Veronika Morávková.

Veronika Morávková v současné době působí v Praze jako umělec na volné noze. Účinkuje v různých divadlech jako je Hudební divadlo Karlín (Jesus Christ Superstar, Legenda jménem Holmes), Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě (Kočky), nebo v divadle J.K. Tyla v Plzni (Chyť mě, jestli na to máš). Aktuálně zkouší Veronika muzikál ve Studiu Dva (Starci na chmelu).

Více informací najdete na www.veronikamoravkova.com

https://www.youtube.com/watch?v=9pu2GBr7bgk