Vánoční pohádkové prohlídky Hradu a zámku Staré Hrady u Jičína

2. prosinec 2013, 8:58
Vánoční pohádkové prohlídky Hradu a zámku Staré Hrady u Jičína

Zima klepe na dveře, ale princezny, víly, skřítkové, čarodějnice, čarodějové a ani draci a dráčkové na Starých Hradech nespí. Jen se před zimou a sněhem ukryli na hrad a zámek a zvou Vás k sobě na návštěvu do Starohradských pohádek čaroděje Archibalda I.

Ochutnejte atmosféru adventních pohádkových prohlídek.  Zvýhodněným okruhem vánočním hradem a zámkem Vás provede opravdová čarodějnice, princezna, čertice nebo hradní čaroděj. Zažijete Vánoce našich prababiček a v pohádce tu na vás čeká nejedno překvapení se spoustou veselých kamarádů. Pojďte s námi do pohádek zachránit princeznu Laskonku!

Na hradě se nám na zimu usídlila spousta draků, dračích princů, rytířů a princezen. Při troše pohádkového štěstí Vás na zámku v Dračí královské komnatě čeká osobní audience u samotného dračího krále Rozumbraďáka XVI. Těší se na Vás i dračí sněhuláci Drakuláci. Kromě toho uvidíte, jak se žilo za císaře pána Františka Josefa I. Navštívíte barokní kuchyni, starý koloniál, obchůdek s kávou, zámeckou ložnici, velkou loveckou chodbu a mnoho dalšího. V okruhu Zámecké pohádkové sklepení se už na Vaši návštěvu těší skřítkové, vodníci, obři, veselí čertíci, draci a letos nově i Obří smaragdoví draci. 

Otevřeno máme celoročně, v zimním období soboty, neděle, vánoční prázdniny a svátky. Pro předem objednané zájezdy je otevřeno kdykoliv po celý rok.

Rezervace na tel. 602302265.

Veškeré novinky, akce a otevírací dobu najdete na www.starehrady.cz.