Užijte si konec roku v divadle

8. listopad 2022, 12:47
Užijte si konec roku v divadle

Nemáte plány na silvestra? Přijďte strávit poslední den letošního roku do divadla. Na každé ze scén Městských divadel pražských se můžete rozloučit se starým rokem a naladit se na vstup do toho nového. Na prknech ABC na vás čeká komedie Vím, že víš, že vím… se Simonou Stašovou a Michalem Dlouhým v hlavních rolích.

V Rokoku uvidíte novou komedii Davida Drábka Herečka sobotní noci s Pavlou Tomicovou v hlavní roli. Dospělá žena s dětským srdcem, naivní i odvážná, se rozhodla rozdávat dobro za každou cenu. Při setkání s dávnými přáteli se otevírají stará tajemství, přání i smutky, ale vánoční čas přinese jeden velký zázrak.

Nejen fanoušci legendárního hudebníka Davida Bowieho si přijdou na své poslední den roku v divadle Komedie. Komorní muzikál Lazarus o samotě, sebedestrukci, ale i potřebě lásky, naději a návratu do čistého života, světa a duše je plný známých hitů tohoto talentovaného muzikanta. V hlavní roli se můžete těšit na Igora Orozoviče nebo Ondřeje Rumla.

Vstupenky zakoupíte na webu Městských divadel pražských, nebo na centrální pokladně divadel.

Tip na dárky pro všechny

Chcete udělat radost svým blízkým a pozvat je do divadla, ale nevíte, jaké představení by obdarovaným udělalo radost? Využít můžete naše dárkové poukazy. Každý je platný na nákup dvou vstupenek do divadel ABC, Rokoko a Komedie. Zakoupit je lze na centrální pokladně Městských divadel pražských, on-line na našem webu nebo se můžete obrátit na obchodní oddělení na tel. 222 996 114.