Už jste dlouho nebyli v Krkonoších? Teď je ten správný čas!

10. duben 2015, 15:05
Už jste dlouho nebyli v Krkonoších? Teď je ten správný čas!

Většina místních horalů na otázku, kdy jsou Krkonoše nejkrásnější, bez rozmýšlení odpovídá, že na jaře a na podzim. Probouzející příroda, slunce, tající sníh, čerstvý vzduch a málo turistů je to, co nyní tak láká. Právě teď je ideální čas k návštěvě a JSTE VŠICHNI ZVÁNI!

Jarní měsíce jsou ideálním obdobím k návštěvě lázní, uvolnění, nabrání sil. Pobyt v lázních často nahrazuje klasickou dovolenou, stále více klientů přijíždí do lázní „jen proto“, aby si upevnili, nebo i zvýšili kondici. Konkrétní tipy na krkonošskou relaxaci získáte v novém propagačním materiálu k lázeňství.

Koberce bledulí jsou neklamným znamením příchodu jara do Krkonoš. S nedávnými přívaly sněhu pozastavily bledule svůj květ a nyní znovu začínají vykukovat zpod sněhu. Vrcholové partie hor však díky prašanu z počátku dubna nabízí ještě nyní kvalitní běžecké lyžování. Jen vyrazit…

I labužníkům a odborníkům na kulinářství mají Krkonoše co nabídnout. Poklady tradiční krkonošské rozmanité gastronomie zvou k návštěvě. Sami se přesvědčte a podívejte se na ty krkonošské dobroty! Připravili jsme je pro vás s recepty, abyste si je mohli sami vyzkoušet. Případně je přijeďte ochutnat do místních restaurací. S jejich výběrem vám rádi pomohou v krkonošských infocentrech.