TŘI SESTRY – „JÁ JSEM ALEŠ“

29. květen 2021, 21:36
TŘI SESTRY – „JÁ JSEM ALEŠ“

Já jsem Aleš je píseň z alba coverů Sex Drógy Rokenról (v originále Die Toten Hosen a počin Hier kommt Alex). Tuto skladbu jsme se rozhodli vyslat do světa jako poděkování a podporu hospodským, barmanům, výčepním ...no prostě všem, kteří pocítili v posledním roce plnou tíhu svého nadmíru zodpovědného povolání a jen smutně koukali, jak jim rezaví pípy. Bez vás by to teď bylo sakra smutný! Tak na zdraví!

Viedoklip „JÁ JSEM ALEŠ“ režíroval Petr Orozovič, hrají Tři sestry, Aleš Háma a v roce 1986

Eva Holubová… a samozřejmě „Bábisti“ což jsou letití štamgasti Hostince U Báby v pražském Braníku, mezi nimiž jistě poznáte i branického krále a českého Homera Simpsona – Vlastíka Zavřela. Všem patří speciální a nehynoucí DÍKY!

Lou Fanánek Hagen o klipu a natáčení říká:  „Jak řekla Supice, bylo to jako sraz třídy po mnoha letech. Ožily staré vzpomínky, ta hospoda u Báby je zázračně dochovaná téměř ve stejném stavu. Máme parádní památkový klip!"

Stopáž klipu je kousek přes  4 minuty a stejně jako album obsahuje spoustu zajímavých detailů, kterých si začnete všímat až po dalších shlédnutích.

Ke shlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=AuQPgwBD4ow

Videoklip v doprovodu živé hudby, pak uslyšíte a uvidíte na jednotlivých koncertech skupiny Tři sestry v rámci TŘI SESTRY SEX DRÓGY ROKENRÓL TOUR. Těšíme se na viděnou:

tri_sestry

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE:

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETSTREAM www.ticketstream.cz a v pokladně při vstupu do areálu!