The Illusionists: návrat nejlepších iluzionistů světa do Prahy s novou show se blíží!

20. prosinec 2019, 13:31
The Illusionists: návrat nejlepších iluzionistů světa do Prahy s novou show se blíží!

Jejich loňská pražská zastávka si vyžádala o čtyři představení navíc. Nakonec jich uvedli deset a vystoupili tak před více než 25 000 diváky!

Kouzelnická elita The Illusionists se v únoru 2020 vrátí do Kongresového centra Praha, kde návštěvníkům opět předvede dechberoucí show plnou dokonalých a často i smrtelně nebezpečných triků. Od pódiových iluzí, přes čtení myšlenek až po eskamotérské úniky z pout či vodních pastí... to vše nabízí představení, které sahá daleko za hranice lidské představivosti a vítá diváky ve světě, kde nerozeznají realitu od iluze.

„Cirque du Soleil v magii," zhodnotil představení britský deník The Times Of London a  Nottingham Post v superlativech nezůstává pozadu: „Buďte svědky nemožného”. 

„Už jen prvních pět minut stojí za cenu vstupenky. Celá naše rodina sledovala show v němém úžasu, nad jejich triky vám zůstává rozum stát. Tohle musíte vidět," netají se nadšením z představení návštěvníci. 

Celosvětově renomovaní The Illusionists navazují na legendární mistry magie, jakým byl třeba Harry Houdini. Využití nejnovějších technologií, světelné efekty, působivá scéna i kostýmy v této show ale posouvají kouzelnickou tradici o notný kus dál.

Návštěvníci nadcházející show se opět mohou těšit na sedm reprezentantů světové iluzionistické elity s portugalským magikem desetiletí Luisem de Matos v čele. Spolu s ním se s pražským publikem o své umění podělí znovu také James More z Britain's Got Talent, který sám vyprodává haly v Británii, dále nejlepší eskapologista současnosti a nástupce Harry Houdiniho Andrew Basso, Enzo - L'insaisissable, jehož francouzský šarm učaroval divákům i porotě v show Francie má talent a Američan Kevin James, který se proslavil nejen demonstrací úchvatných iluzí ale současně je považován za nejlepšího vynálezce kouzelnických triků současnosti, mezi jehož obdivovatele patří i David Copperfield. Nově se v Praze představí mistr v makromagii An Halim a Belgičan Aaron Crow, který uchvátil celý svět nejnebezpečnějšími výstupy s noži, mačetou či luky.

The Illusionists - Live From Braodway je nejúspěšnější kouzelnická show v historii Broadwaye, která láme rekordy po celém světě. Za svoji existenci The Illusionists vystoupili ve více než 200 městech a 40 zemích. Jen za první polovinu letošního roku absolvovali bezmála stovku vystoupení v devatenácti evropských metropolích.

Jsou také držitelem prodejního rekordu v Sydney, Londýně, Mexico City nebo Melbourne.

Jejich představení bylo nafilmováno v Londýně pro ITV special a v Los Angeles pro NBC Special, mnohokrát byli hosty populární TV soutěže "Talent" nebo vyhlášených talkshow např. u Ellen DeGeneres nebo Jonathana Rosse. Své umění prezentovali v Bílém domě i před monackým knížetem.

Předprodej vstupenek zajišťuje exkluzivně společnost Ticketmaster. Více na www.ticketmaster.cz

Představení The Illusionists - Live From Broadway, které bude tlumočeno do češtiny, bude v Praze k vidění od 6. do 9.února 2020 v Kongresovém centru Praha.