Tandemový seskok padákem jako dárek

1. duben 2019, 9:00
Tandemový seskok padákem jako dárek

Komentujete každý přelet dopravního letadla a často se zasníte nad představou vlastního letu nebo toužíte zažít volný pád s padákem?

Lehká pomoc! Nenápadně rozšiřte mezi přáteli odkaz na naše stránky a k odkazu napište, že o něčem takovém sníte. Třeba budete opravdu překvapeni s jejich dárku. Zážitky z volného pádu si ponesete jako skutečný adrenalinový zážitek, kdy se vám povedlo splnit si svůj sen a překročit nové limity!

Originální, atraktivní, adrenalinový!

Tandemový seskok padákem dalece a vysoce předčí nejdražší láhev alkoholu nebo štos dárkových poukazů. Žijeme jen jednou, a pokud váš tatínek, bratr, kolega v práci nebo nejlepší kamarád chodí s hlavou v oblacích, pak v podstatě jedinou možností, jak jej důstojně ocenit, je darovat mu letecký zážitek!

V kostce se tandemový seskok skládá ze tří kroků. Výstup letadlem do výšky 4 km, které zabere 15- 20 minut. Volný pád měříme odhadem na 50 vteřin a finální let na otevřeném padáku, který vás postaví zpátky na zem, trvá přibližně do 10 minut.

Pro celou tuhle show nemusíte udělat vůbec nic! Stačí přijet v domluveném termínu na letiště. O všechno se postaráme my.

Zážitek pro každého!

Oblečte se pohodlně, kombinézu, rukavice a ochranné brýle vám půjčíme! Nemusíte se bát v podstatě žádného omezení. Létáme a padáme se zájemci ve věku od 8 do 100 let. Děti samozřejmě pustíme na palubu až se souhlasem rodičů. Možná byste se divili, kolik nováčků se nechá strhnout a neodolá jedinečné atmosféře. Nechte starosti daleko za letištěm, fandíme všem věkovým skupinám a aktivní senioři to mnohdy slušně nandají nemachrovaným mladíkům!

Maximálně se vám přizpůsobíme

Létat a padat se dá v průběhu sezony od dubna do října. Záleží samozřejmě trochu na počasí, ale termínů je mnoho a často je možné domluvit se individuálně, podle vašeho přání. Konec konců let a seskok je především vaším zážitkem!

Důkazy pro kamarády!

Seskok s padákem je unikátním zážitkem, který si ponesete ještě dlouho po akci. Abyste se mohli pochlubit i v práci nebo dalším přátelům, vybavíme vás po seskoku neprůstřelnými důkazními materiály. Dostanete od nás certifikát o absolvování seskoku a v Příbrami i inspirativní tričko! Navíc si můžete objednat i 15ti minutový záznam vašeho seskoku a zážitek sdílet a přetáčet a přetáčet tak dlouho, dokud se nerozhodnete seskok znovu zopakovat.

Bezpečnost je u nás na prvním místě

Bezpečností bychom měli začínat, ale necháváme si ji jako garanční tečku na závěr. Dokážeme vám, že létání i padání je hračka. Nemusíte se o nic starat, jen se svěřte našim strojům a profesionálním instruktorům. Za knipl ani do tandemu nepustíme jen tak někoho. Váš volný pád bude bezpečně řídit zkušený instruktor, který absolvoval nejméně 6.000 seskoků. V tandemu s člověkem s takovým číslem na účtu si můžete být víc než jisti, že vše klapne na 100% a vaši cestu dolů, a hlavně bezpečné přistání, nezkomplikuje vůbec nic!