Tancujte naplno s Yemim AD! Po 5 letech hledá profesionální tanečníky do své skupiny

18. září 2015, 9:19
Tancujte naplno s Yemim AD! Po 5 letech hledá profesionální tanečníky do své skupiny

Nestává se často, že by Yemi AD hledal kolegy do své elitní taneční skupiny JAD Dance Company, která patří k české i světové taneční špičce. Po 5 letech castingové pauzy se rozhodl prozkoumat talent současné generace českých tanečníků a těmi nejlepšími z nich rozšířit svůj tým. Šanci dostat se mezi top profesionály současnosti mají zájemci v sobotu 19. září.

Nezáleží na tom, kolik vám je, ani na tom, jak vypadáte. Musí z vás vyzařovat silný charakter, výrazná osobnost, týmové nadšení a sebevědomí při tanci. Věnujete se mu profesionálně už několik let? Dokážete zatancovat street, hip hop i modernu a chcete posunout své dosavadní hranice na ten nejvyšší taneční level? Pak patříte mezi ideální kandidáty, které bude 19. září od 13 hodin hledat šestičlenná porota v čele se zakladatelem a choreografem Yemim AD. Kromě něj se na konkurzu v porotě objeví i VIP hosté, například Ben Cristovao, který v JAD DC začínal svou kariéru.

„JAD Dance Company funguje již 16 let a skupinou již prošli 4 generace tanečníků. Pro některé jsme byli odrazovým můstkem v další kariéře a dnes fungují třeba v USA. Pro jiné se JAD stal rodinou, kde se o sebe lidé navzájem starají a podporují se. V posledních letech se počet nabídek natolik zvýšil, že potřebujeme posilu. Spolupracujeme se stále vyšším počtem světových interpretů a značek, takže cítím, že je načase se rozrůst o několik nových členů,“ vysvětluje Yemi AD důvod, proč po dlouhých 5 letech otevírá dveře své skupiny dalším profesionálům. Ti se, stejně jako stávající performeři JADu, mohou podílet na choreografiích vznikajících pro jména, jako jsou Kayne West, Adidas, Volkswagen, nebo ELLE.

„Dělat konkurz po 5 letech je pro mě zásadní změna vzhledem k tomu, že po dlouhé době pouštíme do týmu lidi, které neznáme. Je to otázka důvěry a hodnot, které jsou pro náš tým důležité. Nejde jen o to, jak dobře někdo tančí, ale také jaký má charakter. Fairplay, pozitivní přístup a týmovost je pro mě v hodnocení stejně důležitá jako kvalita tanečního výkonu. Pro každého je členství v JADu obrovská šance, protože naši performeři každý rok vystupují v Berlíně, New Yorku, Los Angeles, či tento rok také v Singapuru, nemluvě o počtech videoklipů, filmů a reklamních kampaní,“ přiznává Yemi.

Jeho slova potvrzují i choreografky Zizoe Veselá a Lucie Drábková: „Působit v JAD Dance Company je úžasnou příležitostí, jak pracovat po boku těch nejlepších performerů a procestovat s nimi celý svět.“ Noví členové navíc získají možnost se kontinuálně tanečně vzdělávat v Yemiho škole Dance Academy Prague, kde se také sobotní casting odehraje.

Kromě velkého konkurzu do taneční skupiny JAD Dance Company proběhne 19. září také nábor do castingové společnosti JAD People, která patří do Yemiho společnosti JAD Productions.

CASTING | JAD DANCE COMPANY | JAD PEOPLE @ DANCE ACADEMY PRAGUE

Bubenská| Praha 7

19. září | 11:00 – 20:00

Veškeré informace o obou konkurzech najdete ve facebookové události.
Více informací o portfoliu JAD Production jsou k dispozici na webových stránkách
Jadpro.cz.