Staňte se na zkoušku pilotem špičkového vrtulníku už 1. října

15. září 2022, 14:46

Nadšení do adrenalinových zážitků je v Česku už dlouho trvajícím trendem. Mezi nejoblíbenější z nich bezpochyby patří letecké zážitky. Baví nás vidět známá místa novou perspektivou a plnit si své dětské sny o pilotování. Pokud si zrovna brousíte zuby na vlastní zážitek ve vzduchu, nenechte si ujít jedinečnou příložitost proletět se v Praze – Letňanech nejmodernějším výcvikovým vrtulníkem současnosti Guimbal Cabri G2!

1

Pilotem za pár minut

Pilotem na zkoušku u nás plní sny o létání už více než 16 let. Amatérští fanoušci letectví si zde mohou vyzkoušet na vlastní kůži, jaké to je, pilotovat skutečný vrtulník či letadlo po boku zkušeného instruktora nebo si třeba jen užívat výhledy při vyhlídkovém letu.

Zapište si do kalendáře

Právě tací by si první říjnovou sobotu s vrtulníkem Cabri G2 na letišti Letňany neměli nechat ujít. Tento vrtulník je totiž opravdová jednička mezi současnými výcvikovými vrtulníky. Pyšní se moderní technikou, vysokou bezpečností, a hlavně příjemným ovládáním. Také proto je vrtulník oblíbenou „vstupenkou“ do světa létání a mnoho pilotů získalo svůj pilotní průkaz na vrtulník právě na Guimbal Cabri G2. Přidáte se k nim?

Přijďte si vyzkoušet pilotovat vrtulník Guimbal Cabri G2 už 1. října 2022 na letiště Letňany. Bude to něco! Veškeré info naleznete na PilotemNaZkousku.cz

2