Soutěž o vstupenky na představení Poříčská madona v Divadle Kámen

25. květen 2022, 11:55
Soutěž o vstupenky na představení Poříčská madona v Divadle Kámen

Rádi byste na představení Poříčská madona do Divadla Kámen? Není nic jednoduššího! Nejbližší předsttavení se koná 9. 6. 2022 a vstupenky můžete zkusit vyhrát i v naší soutěži.

Poříčská madona

Vyprávění o překrásném obrazu, jehož jediným nedostatkem je, že je úplně fiktivní / objevná cesta posázavským pobřežním rákosím vyrůstajícím z románu Jáchyma Topola Citlivý člověk.

Díváte se do sklenice voňavé posázavské vody a rozhodujete se, co uděláte; Co máte udělat? Co se po vás vlastně chce? Jak to udělat, Aby to bylo dobře? Aby to nebylo špatně? O překrásné ženě, jejíž rysy zdají se poněkud zhrubnout a zdivočet.

Každé představení má jiného hosta - odborníka nebo umělce, který nám během šesti intermezz pomůže rozvíjet mariánské motivy nebo úvahy o vodě.

Zvláštní host intermezza pro představení 9. 6. 2022 je Petr Vápeník.

Petr Vápeník je profesí občas učitel, občas ajťák, občas obchodník a občas datař, srdcem ale hlavně fotograf a bloger, kterému dělá radost nakukovat za zrcadla našeho světa a dávat vědět, co pozoruhodného se tam dá také najít. Rád fotí obrazy, které nejdou vědomě zachytit běžným pohledem, a jejich proměny v čase, a proto se často vrací na místa svých dřívějších a jen málokdy definitivně promlčených činů.

námět: Jáchym Topol: román Citlivý člověk
struktura a scénář: Petr Odo Macháček
kostýmy: Sara Manzaneda
hrají a jednají: Lucie Zachovalová, Johanka Valášková, Miroslav Paulíček, Martin Poláček
propagace a marketing: Blanka Křemenová
produkce: Divadlo Kámen

Více informací na www.divadlokamen.cz

O co soutěžíme

  • soutěžíme o 6 x 2 vstupenky ve formě voucheru na představení Poříčská madona

Soutěž byla ukončena

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je Divadlo Kámen, z.s., Nekvasilova 625/2, 186 00 Praha 8, IČO: 70863946, která je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 476/9, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz.

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 30. 5. 2022 do 5. 6. 2022

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 6. 6. 2022 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni emailem a zveřejněni na webových stránkách organizátora nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.

Gratulujeme vylosovaným výhercům:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]