Soutěž o vstupenky na Hru, která se zvrtla - Divadlo Bez zábradlí

2. květen 2022, 11:22
Soutěž o vstupenky na Hru, která se zvrtla - Divadlo Bez zábradlí

Popis této mysteriózní komedie se dá jen těžko vyjádřit slovy, neboť je to smršť nepředvídatelných situací, se kterými se herci pokoušejí vyrovnat zoufalou snahou dovést představení do konce. Navzdory neuvěřitelným malérům a dechberoucím katastrofám dohrajeme vždy až do konce.

Hra je již tři roky absolutním trhákem londýnského West Endu a newyorské Broadwaye. Divadlo Bez zábradlí ji uvádí v režii Karla Heřmánka ve spolupráci s Mischief Worldwide Ltd. podle nastudování The Mischief Theatre Production.

Těšit se můžete na herecké výkony Petra Pospíchala, Dany Morávkové nebo Anežky Rusevová, Václava Rašilova nebo Josefa Cardy, Jana Řezníčka nebo Stanislava Lehkého, Nikol Kouklové, Karla Heřmánka ml. a Petra Macháčka! 

O co soutěžíme

SOUTĚŽ JE UKONČENA

Výherci

pazd********@******.cz
radkad********@seznam.cz
dvorm****@seznam.cz
Výherci budou informování emailem.
 

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je společnost Divadlo Bez zábradlí s.r.o., IČO: 25102699, která je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Ke Stírce 338/51, Praha 8, 182 00 ičo: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 2. 5. 2022 do 12. 5. 2022

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 13. 5. 2022 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni emailem a zveřejněni na webových stránkách organizátora nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.

Foto: Tereza Křenová