Soutěž o 3x voucher na laser game v Laser Arena Praha

1. prosinec 2022, 0:00

Laser Arena Praha je svět zábavy a jedinečných zážitků z laser game přímo v centru Prahy nedaleko Národního divadla a pouhých 250 metrů od nejbližší stanice metra Národní třída. 

laser_02

Výlet do Laser Areny Praha nabízí skvělý zážitek pro celou rodinu. Laser game je hra ve které hledáte své soupeře a snažíte se je zasáhnout laserovým paprskem, samozřejmě bezbolestně. Těšte se na zatemnělou arénu připomínající bludiště se speciálním osvětlením a hudbou dodávající tu správnou atmosféru. Na výběr je z desítek herních módu, pričemž lze hrát jako jednotlivci nebo ve skupině. Herní systém umožňuje hrát až 9 týmům v jedné hře současně.

Laser game je hra plná adrenalinu a pohybu. Připravte sa na to, že si při ní prověříte všechny smysly, procítíte celé tělo a z arény vyjdete plní nadšení.

Více informací na laserarenapraha.cz

O co soutěžíme

SOUTĚŽ byla ukončena

laser_01

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je Chile CZ s.r.o., Tupolevova 741, 19900 Praha, IČO: 04043880, který je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 476/9, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz.

laser_03

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 1. 12. 2022 do 20. 12. 2022

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 21. 12. 2022 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni emailem nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.