Sofian Medjmedj naděluje revoluční video k letnímu hitu My chceme víc

8. srpen 2019, 9:40
Sofian Medjmedj naděluje revoluční video k letnímu hitu My chceme víc

Mladý zpěvák Sofian Medjmedj přichází se zcela první live session točenou v pohybu. Tento originální koncept vznikl jako odpověď na současné umění, které je posedlé technickou dokonalostí. Sofian odvážným klipem zariskoval a nabízí surové video, v němž veškerá hudba vznikala přímo na place. Na singlu se podílel také rapper Reginald a vznikl v produkci Blacksplash music.

Novinka My chceme víc je o touze žít život naplno. Díky hudebnímu minimalismu, který Sofian razí ve své tvorbě, mohlo vzniknout výjimečné live video natočené na dva záběry. 

K týhle věci mám opravdu velký vztah, protože jde o session natočenou za pohybu, všechno je v ní živě a bez dodatečný úprav – zpěv, kytara i bicí. Dokonce tam i tancuju, což vůbec nepobírám. Text písničky naprosto miluju. Chceme bejt free, chceme si užívat a nechceme poslouchat. Ze všech směrů se na nás valí milion možností jak žít, přitom by stačilo, kdyby na nás svět nekladl nároky a nechal nás být v klidu. V dnešní době se dá spoustu věcí nafejkovat, ale tahle věc je 100 % real,“ komentuje klip Sofian Medjmedj. 

Tanečního ducha videu vnesly tanečnice z Fantasy Dance Studio Praha pod vedením Veronicy Street, která se postarala o celou choreografii. 

Sofian Medjmedj se na české scéně progresivně prosazuje a oslovuje stále více posluchačů, které se snaží zaujmout něčím nezvyklým. Kromě videoklipů vydává právě live sessions, které podtrhují jak dobrým zpěvákem je.

O Sofianovi: 

Sofian Medjmedj je mladý český popový zpěvák s přesahem do r ´n´b, ale jeho tvorba je pestrá směs různých žánrů. Svou hudební kariéru odstartoval ve studiích Abbbey Road, kde natočil singl s Benem Cristovao jako vítěz výzvy Vodafone #JETOVTOBĚ. A skutečně v něm něco je! Oslnivý přirozený talent a velký potenciál. Sofian se pro hudební podia doslova narodil. V soukromí skromný pokorný kluk to totiž na podiu dokáže pěkně nakopnout a díky svému feelingu, živelné jiskře a strhující energii si okamžitě získá přízeň publika.