Skupina Rybičky 48 vydává nový klip. Vyplatí se jej dokoukat do úplného konce.

26. červen 2019, 16:24
Skupina Rybičky 48 vydává nový klip. Vyplatí se jej dokoukat do úplného konce.

Rocková kapela Rybičky 48 vydává singl BIOLID. Klip se natáčel v Kutné Hoře a okolí a na Farmě naděje, kde se starají o zvířata v nouzi. O vizuální stránku a režii se znovu postaral Ondřej Soukup.

Skupina Rybičky 48 má za sebou velmi úspěšný rok. Vydání dvojalba Pořád nás to baví/BESTFUCK OFF, beznadějně vyprodaný pražský velký sál Lucerny, plnou halu Vodova, kde proběhl brněnský křest

zmíněného dvojalba a vyprodané jarní turné.

 Nyní Rybičky 48 přicházejí s letním hudebním blockbusterem s názvem BIOLID. Je to důkaz, že humor a nadhled je stále silnou stránkou skupiny, jejich písniček a také jejich klipového ztvárnění.

“V poslední době všichni jedou všechno bio a eko a my si myslíme, že je to správně. To nám, ale nebrání v tom, si z toho udělat srandu”, říká zpěvák kapely Kuba Ryba.

 Mini roli v klipu přijal i Tomáš Klus. “Tomáše si vážíme za jeho názory a je to pro nás člověk s charakterem. Určitou části populace je vnímán jako “sluníčkář a dobroser” a proto nám přišlo mega vtipný, ho do klipu zapojit. Miluju lidi, kteří si ze sebe dokážou udělat srandu”, říká Kuba Ryba.

Rybičky představují nový klip a vyrážejí na zcela zaplněnou letní koncertní sezonu. Nezastaví se ani na podzim, kdy vyrazí na turné Zamilovaný/Nešťastná 2. Pomyslným vrcholem turné se stane opět narozeninový koncert v Paláci Lucerna v Praze, který se uskuteční 21.11.2019.

Podzimní tour 2019 Zamilovaný/Nešťastná bude na dlouhou dobu poslední turné Rybiček 48 po českých a moravských kulturních domech.

Na rok 2020 chystá skupina zatím největší koncertní show ve své historii. Za 18 let, které právě v roce 2020 oslaví, si kapela prošla cestou z malých klubů do vyprodaných hal a vypracovala se do pozice headlinerů největších českých festivalů. Na jaro 2020 plánují Rybičky 48 čtyři velké halové koncerty – Rockové stužkováky a na podzim složí skupina zkoušku z dospělosti – Rockovou maturitu 28.11.2020 v pražské O2 aréně.

Foto – kredit: Ondřej Soukup