SANTANA vydá 5. září 2014 koncertní DVD s bonusovým dokumentárním filmem

19. srpen 2014, 13:07
SANTANA vydá 5. září 2014 koncertní DVD s bonusovým dokumentárním filmem

Kytarová legenda CARLOS SANTANA na tomto albu (koncert a dokument se natáčel v Mexiku) spolupracoval s největšími hvězdami latinskoamerické hudby: Elan Atias, Chocquibtown,  Lila Downs, Gloria Estefan, Juanes, Miguel, Fher Olvera (of Mana), Niña Pastori, Samuel Rosa (of Skank), Cindy Blackman Santana,  Salvador Santana, Romeo Santos,  Soledad a Diego Torres

Desetinásobný držitel ocenění Grammy a člen rockandrollové síně slávy, Carlos Santana a jeho kapela Santana, vydá 5. září 2014 speciální koncert nazvaný “CORAZÓN, LIVE FROM MEXICO: LIVE IT TO BELIEVE IT,” který bude kromě koncertního záznamu obsahovat i 30minutový dokumentární film ze zákulisí “Live It To Believe It”, natáčený v Puerto Vallarta, Riviera Nayarit a Guadalajaře. Záznam koncertu vyjde i v audio verzi na CD a pro hudební fajnšmekry na Blu-Ray discích.

Kombinaci hitů z celé své čtyřicetileté kariéry předvedl Santana na svém životním koncertě v prosinci 2013, který se uskutečnil v jeho rodném mexickém státě Jaliscu a srdci latinskoamerické hudby, městě Guadalajara. Tento prostor byl vybrán přímo osobně kytarovým mágem jako místo, které je hodné zaznamenání na nosiče DVD a Blu-Ray a jako poděkování mexickému lidu, jeho kultuře a historii.

Na ukázku z koncertu se můžete podívat zde: http://smarturl.it/AmorCorrespondido

DVD natočil Nick Wickham, produkce se ujal Emer Patten a Paul “Skip” Rickert. Výkonným producentem se stal Clive Davis, Santanův dlouholetý spolupracovník a kreativní šéf Sony Music Entertainment.