S novým klipem Pipes and Pints pomáhalo více než 200 fanoušků

14. březen 2018, 16:06
S novým klipem Pipes and Pints pomáhalo více než 200 fanoušků

13. 3. ve 13:13 kapela Pipes and Pints zveřejnila nový singl "Dark into the Night". Do tvorby doprovodného lyric videa se zapojilo přes 200 fanoušků a kamarádů ze všech koutů světa. Všichni už netrpělivě očekávají dubnový návrat na podia, se startem v Praze a Brně. Kapela zároveň předstauje nový zvuk, ve kterém můžete slyšet banjo a vlivy country music.

Další singl s názvem “Dark into the Night” jen potvrzuje jakou má kapela chuť tvořit a nebrání se zabrousit i do jiných hudebních žánrů, než bylo doposud zvykem. "Budeme Pipesovsky punkrockoví, budeme kotlíkoví, metaloví i elektronický, boříme vlastní hranice. Vyloženě se teď vyžíváme ve svobodě tvorby. Tohle je teprve začátek," nenechává se unést Vojta Kalina.  Po dvou klasických klipech zvolili cestu lyric videa, do kterého zapojili své fanoušky a kamarády. "Nadšení do kreativity a počet všech zúčastněných nás obrovsky nakopl. U některých fotek jsme se váleli smíchy, u některých nás mrazilo a některé jsou fakt divné. Je z nich cítit velké srdce a společně s atmosférou písničky je to přesně to pravé." dodává k videu Vojta.

Od posledního koncertu Pipes and Pints uběhlo 18 měsíců. Tuto dobu členové kapely přirovnávají ke kleci, která se otevře brněnským a pražským koncertem. "Cítíme se jako svázaní, nedokážeme si vůbec představit, co se stane, až nás vypustí na pódium. Jsme tak nabití energií a touhou hrát, že se to nedá ani slovy vyjádřit," komentuje situaci bubeník Lukáš Vincour. “Fakt se cítíme jako zvířata v kleci, jen zkoušíme a zkoušíme. Konečně přichází čas na propojení energií, čas to tam všechno narvat a načít novou éru Pipes and Pints. Strašně to rozbijem.” připojuje se s neskrývanou nedočkavostí Travis O’Neill.

Exkluzivní koncerty vstupu do nové éry si zaslouží exkluzivní místo, novou scénu, nové písně s novým zpěvákem a samozřejmě i se všemi hity z uplynulých let.

6. 4. BRNO (Sono) - První český koncert proběhne v klubu Sono, který je unikátní svým zvukem a moderním prostorem. Jako support se představí dívčí nátěr The Agony, s nespoutanou energií na rozdávání, a brněnská kapela Bombs From Heaven, která zde bohužel odehraje poslední koncert své kariéry.

https://www.facebook.com/events/549325542092252/?ti=icl
Předprodej: https://goout.net/cs/listky/pipes-and-pints/nevb/

14. 4. PRAHA (Pragovka) - Po zahřívací klubové premiéře v brněnském Sonu se kapela přesune na domácí půdu, do industriálního prostředí pražské Pragovky, kde oficiálně oslaví svůj návrat a zhodnotí dlouho střádanou energii a chuť hrát. Kromě představení nové tváře za mikrofonem bude mít na pódiu exkluzivní hosty – Jardu Helešice na kytaru ve dvou písních které pomáhal produkovat  a Josefa Rataje a jeho Live Art do singlu “Rebel in my Veins” na který spoleně, právě v Pragovce, vytvořili klip. V roli support kapel zahrají již zmíněné The Agony a stoupající hvězda Trautenberk. Vypečená šumavská gruppe hraje tanzmetal a dostane vás svojí vtipnou a energickou show ve svérázných kostýmech, doplněnou říznými řízky a řádskýmy jářky.

https://www.facebook.com/events/142941213029829??ti=ia
Předprodej: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/pipes-pints-hala-pragovka-praha-1056561