Rozvíjejte své vlastní já se Školou plnění přání a originálními produkty z nového e-shopu

16. prosinec 2020, 21:10
Rozvíjejte své vlastní já se Školou plnění přání a originálními produkty z nového e-shopu

Zajímáte se o rozvoj svého já? Máte rádi vonné olejíčky, minerální náramky nebo třeba i rituály? Přesně pro vás Škola plnění přání spustila nový e-shop, kde naleznete originální produkty, které vám pomohou a podpoří vaše přání a sny. Každý produkt, který v  najdete, je opravdu jedinečný. Magické svíčky s tarotovým talismanem, speciální vonné olejíčky, minerální náramky nebo bylinnou směs pro zklidnění vaší mysli. Není to paráda? Opravdu jedinečným kouskem v e-shopu, jsou rituální balíčky, které jsou určeny pro unikátní rituál, který podpoří přivolání lásky, hojnosti, bezpečí a ochrany nebo klidu a harmonie do vašeho života. Jaké produkty Škola plnění přání nabízí?

Magické svíčky s tarotovým talismanem

Každá svíčka byla navržena tak, aby podpořila váš záměr a vaše přání. Správné použití svíčky a vaše přání vám pomůže zlepšit vztahy, finance, ochrání vás doma i na cestách a vnese do vašeho života harmonii a klid. Talisman společně s barvou podporuje záměr dané svíčky. Stačí si vybrat přání, barvu svíčky a postupovat dle doporučeného návodu. Svíčka se musí vždy personifikovat, tedy napište na ni jméno toho, komu je určena. K podpoření přání je dobré na svíčku také napsat krátký text vašeho přání, nejlépe formou afirmace. Pro správný účinek svíčky a jejího magického působení nechte svíčku vždy dohořet. A čím jsou tyto svíčky jedinečné? Díky talismanům, které navrhla Marina Martinů Šulcová, zakladatelka a lektorka Školy plnění přání.

Speciální vonné olejíčky v roll-on balení

Tyto olejíčky speciálně vybrala a vyrobila Katka Volková, lektorka, která vede kurzy aromaterapie a nově natočila i online kurz Aromaterapeutická lékárnička. Směsi vonných olejů jsou vybrané na základě hlavních pilířů šťastného život. A jaké to jsou? Harmonie, hojnost, klid, rovnováha, láska a zdraví. Všechny olejíčky jsou 100% přírodní kvality bez konzervantů. Roll-on balení můžete mít neustále u sebe a vždy, když bude potřeba, stačí přivonět nebo použít na vaše zápěstí. Nechte na sebe působit sílu esenciálních olejů!

Minerální náramky

Minerály obecně podporují zdraví, psychickou pohodu a harmonizují prostředí, ve kterém žijete. Podpořte váš záměr nošením minerálního náramku! Pro podpoření lásky ve vašem životě jsme zvolili růženín, pro přivolání hojnosti karneol, náramek klidu a míru je tvořen z rodonitu, štěstí a harmonii podpoří lapis lazuli a zdraví tygří oko. Každý náramek obsahuje i křišťál, který podpoří sílu jednotlivých kamenů.

Čajová směs harmonie a klidu

Pokud máte rádi čaje, chvilku klidu, kdy jste sami se sebou a rádi vnímáte jedinečnost daného okamžiku, určitě vás nadchne tato speciálně namíchaná bylinková směs, která podpoří klid a harmonii ve vašem životě. Blahodárně působí na fyzické tělo a harmonizuje naši mysl.

Rituální balíčky pro přivolání vašeho přání

Všechny produkty můžete také zakoupit ve speciálním rituálním balíčku, který podpoří a pomůže vám změnit přání v realitu! Ve Škole plnění přání jsme sestavili jednoduchý rituál, který zvládne každý. Samotný rituál vás přivede k sobě samým, do vašeho středu. Ztišíte svoji mysl, zklidníte se, zastavíte a zkoncentrujete vaše myšlenky. Pozitivní myšlení je klíčem k úspěchu i životní spokojenosti. A právě rituál vás dokáže k pozitivnímu myšlení dovést. Je sestaven tak, abyste v jednom balíčku dostali vše potřebné a mohli jej v klidu a bezpečí provést doma. Spolu s návodem slouží jako podpora plnění vašich přání. Hlavní je vaše nastavení, cesta a odhodlání. Balíčky jsou samozřejmě i skvělým dárkem pro vaše blízké. Každý balíček obsahuje magickou svíčku, minerální kameny pro tvorbu čakrového náramku, ručně vyrobený olejíček a harmonizační bylinnou směs. Nechybí ani návod pro samotný rituál. Návod k rituálu je k dispozici i prostřednictvím odkazu.

Přejeme krásné a podařené rituály. Pro více informací koukněte na www.skolaplneniprani.cz