Rock for People Concerts oznamují další koncertní nářez, The Plot in You v březnu zboří Rock Café

29. listopad 2021, 22:29
Rock for People Concerts oznamují další koncertní nářez, The Plot in You v březnu zboří Rock Café

Série Rock for People Concerts dnes rozšířila svůj koncertní line up o další jména. Američtí The Plot in You přivezou do Prahy pořádnou dávku rocku a metalcoru. Fanouškům představí i čerstvou novinku ze září tohoto roku, jejich v pořadí již čtvrté album “Swan Song”. Jako support zahrají rockeři Thousand Below a hardcoroví Sleep Waker. Koncert se uskuteční 3. března 2022 v Rock Café. Předprodej vstupenek startuje v pondělí 22. listopadu v 11 hodin na GoOut.net.

The Plot in You vznikli v roce 2010 v Ohiu jako side projekt tehdejšího člena kapely Before Their Eyes Landona Tewerse. Původně se kapela jmenovala Vessels, ale po vydání debutového EP a jeho úspěchu se Landon odpojil od Before Their Eyes, nabral další členy a přejmenoval svůj projekt na The Plot in You. Krátce po založení kapela podepsala smlouvu u Rise Records a jízda mohla začít. Ve své tvorbě kombinují rock, metalcore s prvky djentu. Za 11 let na hudební scéně se objevili na turné po boku například Whitechapel, Emmure, Attilou, The Amity Affliction, Crown the Empire, Dance Gavin Dance, Sum 41, Of Mice & Men a dalšími.

Čtyři kalifornský rockeři založili Thousand Below v roce 2016. O rok později vykopli do světa své debutové album a ve stejném roce rovnou vyrazili na turné s The Devil Wears Prada, Dance Gavin Dance, Veil of Maya, Blessthefall a Being As An Ocean. Na kontě mají dvě studiová alba a jedno EP pod labelem Rise Records. Na konci roku 2018 dva členové opustili kapelu. Po sehnání plnohodnotné náhrady kapela v plné síle vyrazila na koncerty s Don Broco, Miss May I, The Word Alive, Of Mice & Men nebo For The Fallen Dreams.

Kombinace strašidelných, děsivých melodií se zlomyslnými breakdowny a drsnými groovy, prvky nu metalu, metalcoru a patřičná dávka éterična, aby zbavili posluchače ostražitosti, to jsou Sleep Waker. Jak už napovídá název kapely, sny jsou pro tuhle pětici hudebníků mocná věc! A pokud byste si měli vybrat kapelu, která zachytí vše, co skutečně definuje sny – ty skvělé, dobré i ty děsivé – jsou to michiganští Sleep Waker. Vytváří zážitek, který je strašidelný a zadumaný a zároveň dokáže být návykový a pohlcující ve všem, co kapela vytvoří.

Předprodej vstupenek za 490 Kč.