Richard Krajčo poběží Olympijský běh a pomůže na charitu

28. květen 2015, 15:38
Richard Krajčo poběží Olympijský běh a pomůže na charitu

Už za 4 týdny startuje T-Mobile Olympijský běh: na trati kromě olympioniků i zpěvák Richard Krajčo

Počet registrací na www.olympijskybeh.cz se blíží k 15 000 přihlášených. Podaří se letos překonat hranici 20 tisíc běžců na tradičním běhu pod olympijskými kruhy? Registrujte se i vy na svůj nebližší závod anebo běžte ve středu 24. června od 18:00 hodin s aplikací Endomondo kdekoliv zrovna budete.

V rámci T-Mobile Olympijského běhu si můžete zvolit trať na 10 km anebo kratší variantu na 5 km, pro děti bude ve zlatých městech připraven kilometrový běh. Navíc díky individuální výzvě v aplikaci Endomondo se sportovní fanoušci mohou do největší běžecké události zapojit prakticky kdekoliv. „Vybere si opravdu každý, ve městech zlatých závodů v Praze, Českých Budějovicích a Ostravě čeká bohatý program i děti. V Praze poběží veslařka Mirka Knapková, v Českých Budějovicích Kateřina Neumannová a v Ostravě duo fotbalistů FC Baník Ostrava Tomáš Vengřinek a Carlos De Azevedo,“ upřesňuje marketingový ředitel ČOV Marek Tesař.

Richard Krajčo ze zpěváka běžcem

Kromě oficiálních ambasadorů na běžci potkají s mnoha dalšími osobnostmi: lyžařka Eva Vrabcová-Nývltová poběží v Praze, kde závodníky pozdraví i sprinterská hvězda Pavel Maslák. V Českých Budějovicích poběží také olympionik Jan Kreisinger, v Liberci triatlonistka Petra Kuříková, v Plzni moderátorka, nově i běžkyně Lucie Křížková a další. „Velkým dárkem pro všechny účastníky pražského běhu bude účast Richarda Krajča. Známý zpěvák skupiny Kryštof neváhal a na chvíli vymění hudbu za sport. T-Mobile Olympijský běh tak bude jedinečnou příležitostí vidět ho i jinde než na pódiu. Jsme rádi, že olympijskou myšlenku podporuje čím dál více známých osobností a sportovců,“ dodává Tesař.

Na www.olympijskybeh.cz naleznete seznam měst, kde se T-Mobile olympijský běh pořádá. Všichni startujeme ve středu 24. června v 18:00 hodin.

Poběžte s námi taky a oslavte sportem Olympijský den!

Více informací:

www.olympiskybeh.cz

www.facebook.com/sportujeme