Republic of Two vydávají nové studiové album Silent Disco

10. duben 2014, 15:13
Republic of Two vydávají nové studiové album Silent Disco

Pražská indie folková formace Republic Of Two, kterou tvoří autorská dvojice Jiří Burian a Mikoláš Růžička, vydává po tříleté odmlce nové studiové album s názvem Silent Disco.

Natáčení alba oznámila kapela před třemi měsíci zveřejněním prvního videoklipu ke skladbě Let´s Escape From Who We Are. Album vychází 11. 4. 2014 v digitální podobě na iTunes a dalších online obchodech.

Let´s Escape From Who We Are

Čtvrté studiové album si  Republic Of Two produkovali sami, natáčeli ve spolupráci s producentem Ecsonem Waldesem v pražském studiu Biotech a tato spolupráce je zřetelná i na zvuku celého alba. Skladby vznikaly postupně po celou dobu od vydání alba The End Of War v roce 2011.

„ Při práci na třetí desce jsme hledali nový zvuk, nechali jsme ji uzrát a nechtěli jsme nic uspěchat, to je asi hlavní důvod, proč deska vychází po třech letech od té předchozí“, dodávají Republic of Two.

Křest alba Silent Disco proběhne v rámci pražského koncertu v divadle Archa 25.4. 2014.

„Na křtu vystoupí náš milý host Adrian T.Bell, zpěvák pražských The Prostitutes, se svým sólovým projektem. Připravujeme na křest speciální scénu a projekci, zkoušíme s novou bubenicí Lenkou Dundrovou ( Never Sol) a s celou kapelou.

V tento den uvedou Republic Of Two na trh album Silent Disco i na fyzickém nosiči. Koncertní křest je součástí jarní série koncertů, kterou kapela zahájí koncertem v Plzni.

Kompletní rozpis turné:

23.4. - Plzeň
24.4. - České Budějovice
25.4. - Praha, divadlo Archa - křest
16.5. - Valašské Meziříčí
17.5. - Uherské Hradiště
28.5. - Karlovy Vary
29.5. – Tábor
30.5. - Brno
4.6. - Praha, kafe Neustadt

Seznam skladeb alba Silent Disco:

1.Let´s Escape From Who We Are
2.Promise
3.Fire in Me
4.Cold Hands, Warm Heart
5.The Glass Is Broken
6.Silent Disco
7.Journey
8.What If
9.Me and My Regret
10.Needle in the Hay
11.Trust
12.Sleepers

http://www.republic-of-two.cz/

https://www.facebook.com/republicoftwo

foto by Kura Bez Nohy