Prožijte babí léto snů v Jeseníkách!

2. září 2022, 11:50

Po žhavém létě je tu konečně podzim! Ten přináší nejen příjemné ochlazení, ale také zvýhodněné mimosezónní ceny u wellness pobytů. Byla by velká chyba je nevyužít!

priznicz

Na pohodovou podzimní dovolenou se můžete vydat například do Jeseníků. Možností, co se tu dá dělat je mnoho. Můžete si užívat procházky přírodou, vyrazit na kolo nebo třeba jen tak odpočívat a užívat si nicnedělání.

Z měst, které můžete navštívit doporučujeme Velké Losiny, kde se nachází nejen půvabný renesanční zámek a známá papírna. Návštěvníci sem míří i za léčbou a relaxací. 

Lázně Velké Losiny se mohou pochlubit kvalitní termální vodou, která dělá dobře nejen unaveným kloubům a svalům, ale i pacientům po onkologické léčbě či lidem s kožním onemocněním. Jestliže vás ale žádný neduh netrápí, nebrání nic tomu užít si alespoň příjemný pobyt ve vyhřívaném bazénu nebo vířivce.

Lázně Jeseník jsou dalším místem, kde je možné strávit parádní podzimní pobyt. V některém z lázeňských hotelů zde na vlastní kůži můžete vyzkoušet odkaz Vinzenze Priessnitze, zakladatele vodoléčby. Ve městě i v okolí je mimořádně příznivé horské klima, které vám určitě také udělá dobře jak na těle, tak na duši.

V neposlední řadě nesmíme vynechat ani lázně Karlova Studánka, které zaujmou nejen svou nezvyklou, ale půvabnou architekturou, ale také přírodními prameny s léčivými účinky.

Necháte se zlákat na podzimní výlet do Jeseníků?