Pořadatel rodinných výletů přímo ve Vašem telefonu

10. listopad 2014, 15:23
Pořadatel rodinných výletů přímo ve Vašem telefonu

Chtěli byste si vyrazit s rodinou či přáteli na výlet, ale už nemáte žádné nápady? Potřebujete rádce pro svůj volný čas? Máme pro Vás řešení. Společnost Yello Energy představuje svou novou mobilní aplikaci.

Yello Energy působí na českém trhu s elektřinou a plynem od listopadu 2012. Jako adaptace úspěšné německé firmy Yello Strom se stala jedním z nejvýhodnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Kombinuje přehledné obchodní podmínky bez chytáků a skrytých poplatků s výhodnou cenou a smlouvou na dobu neurčitou.

Společnost přišla s nápadem vytvořit novou mobilní aplikaci. Ta Vám poskytuje tipy na různé výlety s rodinou či přáteli. Najdete zde památky, jako například zámek Mikulov či hrad Pernštejn, s dětmi pak můžete navštívit zoologickou zahradu v Brně nebo DinoPark ve Vyškově a pokud se chcete trochu zrelaxovat, vydejte se do lázní v Hodoníně či Lednici. Stažení této aplikace je zcela zdarma. Stačí v obchodě na Android operačním systému vyhledat „Yello Active“.

Aplikace tedy nabízí řadu přírodních i historických památek, zábavních atrakcí či míst k odpočinku. Poskytne Vám nejen informace o místě, které se chystáte navštívit, ale zároveň zobrazí mapu a do místa Vás naviguje. Na místě už jen stačí potvrdit tzv. „check-in“ a na Váš účet se připíše 3250 bodů, které přestavují 50 Kč. Další výhodou tak je, že můžete za rok uplatnit slevu na elektřinu nebo plyn až 1500 Kč. Pokud byste uplatnili slevu větší, než je na účtu, zbylá sleva se Vám automaticky odečte z vyúčtování na další rok.

Pro využívání aplikace Yello Active nemusíte být nutně zákazníkem společnosti. Pokud přejdete k Yello Energy později, je možné nasbírané body ihned použít. Slevu pak uplatníte přihlášením do aplikace Moje Yello, kde ji můžete rozdělit mezi jednotlivá odběrná místa. Pro více informací o společnosti navštivte stránky www.yello.cz, kde si můžete spočítat svou úsporu energie online.