Podzimním nebem proletí žlutí draci

30. září 2015, 12:57
Podzimním nebem proletí žlutí draci

Podzim to není jen sychravo, začátek školy a rýma. Jsou to také oblíbené drakiády. Navštivte drakiády se Šťastnou SIMkou, které pro děti i dospělé připravil virtuální operátor SAZKAmobil. Nejbližší proběhnou v sobotu 3. října na Sychrově a v sobotu 10. října v Praze Letňanech.

A na co se těšit? Kromě pouštění draků na Vás čeká bohatý doprovodný a kulturní program, zábavné soutěže, malování draků, opékání buřtů, mlsání cukrové vaty, popíjení limonády či piva.

Vyhrajte mobil nebo plyšáka

Pro návštěvníky drakiád je připravena také soutěž o mobily a plyšáky. Stačí si předem koupit Šťastnou SIM kartu od SAZKAmobilu. Na vybraných obchodních místech společně se SIM kartou obdržíte draka, kterého si můžete vymalovat přiloženými fixy nebo zvolit jinou výtvarnou techniku. Soutěžit můžete samozřejmě i s vlastnoručně vyrobeným drakem, jen ho prosím vyzdobte motivem Šťastné SIMky. Pouštění draků nezapomeňte vyfotografovat a své nejlepší fotografické úlovky pak nahrajte na stránky www.drakiada.sazkamobil.cz. Snímky můžete prostřednictvím tlačítka na obrázku poslat svým blízkým k a sbírat tak hlasy do soutěže.

Veškeré informace o drakiádách, soutěži a místech, kde lze předplacenou kartu s dárkem zakoupit, naleznete zde.

Těšíte se na sobotní drakiádu? Čekání si můžete zkrátit webu www.drakiada.sazkamobil.cz, kde si můžete také stáhnout a vytisknout omalovánku draka se Šťastnou SIMkou .