Otevření Cyklopointu města Ústí nad Labem

23. březen 2016, 15:26
Otevření Cyklopointu města Ústí nad Labem

Dlouho očekávané otevření cyklopointu v prostoru Zanádraží proběhne v neděli 3. dubna. Návštěvníci se mohou těšit i na bohatý doprovodný program.

Po Mírovém náměstí tak ve městě vzniká další prostor, kde turisté i Ústečané naleznou informace o možnostech sportovního vyžití v našem městě. Kromě užitečných informací nabídne prostor možnost servisu kol, WI-FI připojení. Cyklista si zde bude moci osprchovat či uschovat kolo, a to i dlouhodobě.

Program začíná ve 14:00 přestřižením pásky. Po skončení oficiální části se program stěhuje na druhou stranu řeky. Pod mostem Edvarda Beneše ve 14:45 začíná sportovní program.  Vedle půjčovny elektrokol či koloběžek se mohou účastníci aktivně zúčastnit závodu „3 mosty“. Cyklostezka bude mezi ústeckými mosty uzavřena, aby zde mohl proběhnout cyklozávod v několika kategoriích. Děti se vyřádí na speciálních překážkách v jízdě zručnosti, pro nejmenší pořadatelé nachystají závod dětských odrážedel. O adrenalinovou podívanou se postará Tomáš Eibl z nedalekého Děčína, který předvede svůj um na trialovém kole. Celá akce končí v 17:00.

Více informací o programu a organizaci cyklozávodu na www.usti-nad-labem.cz.