Originální vánoční dárky z Divadla v Dlouhé

8. prosinec 2022, 23:09
Originální vánoční dárky z Divadla v Dlouhé

Divadlo v Dlouhé každoročně nabízí řadu možností, jak potěšit vaše blízké. Vedle vstupenek či dárkových poukázek a kuponů, které jsou v prodeji celou sezónu, můžete nyní koupit speciální vánoční dárkový kupon tři v jednom s roční platností. Lze jej použít k jednorázovému nákupu vstupenek nebo zboží v e-shopu divadla i v pokladně a jako bonus k němu dostanete poukázku na dvě vstupenky za cenu jedné na vybrané tituly a slevu na dramox.cz. Oblíbeným dárkem je také celoroční zážitkový program v Klubu patronů.

Letošní dárkovou novinkou jsou tři varianty šátků s motivy a citáty z inscenace Mistr a Markétka, čepice v několika barvách a vánoční balzám na rty se sloganem divadla. Šátky a balzámy už je možné zakoupit v pokladně i na e-shopu a na vybraných představení také u stánku přímo v divadle.

Na každou adventní neděli divadlo chystá speciální překvapení. Vždy od půlnoci do půlnoci budou v nabídce on-line i v pokladně například vstupenky na vybrané představení nebo zboží z e-shopu za zvýhodněnou cenu.

Divadlo v Dlouhé hraje i během vánočních prázdnin pro děti, dospělé i celé rodiny, každý den od 26. do 31. 12. S rokem 2022 se můžete rozloučit na silvestrovském představení Mozartovy Kouzelné flétny 31. 12. od 17 hodin.

Pokladna divadla má až do Vánoc otevřeno i o víkendu, vždy od 12 do 19 hodin. V prodeji už jsou vstupenky na leden a od 16. prosince i na únor příštího roku.