Oblečte se tematicky na každou akci

12. únor 2023, 20:21

Vyrážíte se svou partou nebo rodinou na výlet, koncert nebo vás čeká firemní akce? Vylaďte svůj styl k dokonalosti a pořiďte si oblečení s motivem, který řekne vše za vás. Oblečení nemusí být fádní a nudné. Vymyslet si na něj můžete i vlastní motiv, vtipnou hlášku nebo originální obrázek. Ale pojďme postupně.

Obrázek1

Jak vybrat oblečení s potiskem

Na internetu můžete najít celou řadu e-shopů, které nabízí textil určený k potisku - například T-shock.eu. Mezi nejoblíbenější patří trička, mikiny, kšiltovky, látkové tašky, sportovní trička nebo spodní prádlo. Druh textilu byste měli vybírat s ohledem na akci, na kterou se chystáte. Pokud plánujete letní festival nebo koncert, sáhněte po tričku. Pokud očekáváte chladnější počasí třeba na celodenním výletě, zvolte mikinu. V případě, že vyrážíte na sportovní událost, kde budete podávat výkony, rozhodně vyberte funkční sportovní tričko.

Materiál

Mezi oblíbený materiál patří bavlna. Jedná se o přírodní materiál, který je odolný a velmi pohodlný pro celodenní nošení. Bavlněná trička či mikiny se hodí na každou akci. Výhodou je snadný potisk, který na materiálu dlouho vydrží i po vyprání. Mezi další materiály patří elastan a polyester, který je naopak vhodný pro sportovní oblečení.

Gramáž

Při výběru materiálu zvažte i gramáž, která je u textilu uvedena. Čím vyšší gramáž, tím tlustší a teplejší oblečení. Gramáž je častokrát patrná i na pohled zejména u triček. Trička s nízkou gramáží jsou velmi tenká až průsvitná, méně odolná a jsou vhodná spíše do teplého počasí. Naopak trička s vyšší gramáží jsou tlustší, neprůsvitná a odolnější.

Oblečení na koncerty a festivaly

Chystáte se v létě na festival nebo koncert vaší oblíbené kapely? Značkové oblečení na takovou událost by mělo být hlavně pohodlné, ať můžete tancovat a necítíte se stísněně. Na těchto akcích bývá hlava na hlavě, a proto není vhodné bílé oblečení. Vhodné mohou být obyčejné tenisky, džíny a pohodlné tričko. Pořídit si můžete tričko s merchem kapely nebo tématickým potiskem.

Oblečení pro sportovní nadšence

Jdete fandit na cyklistický závod, tenisový nebo fotbalový zápas? Sportovní akce se opět nesou ve znamení pohodlí. S ohledem na počasí a roční období sáhněte po pevnějších pohodlných botaskách, obyčejném tričku nebo polo tričku, džínách a mikině. Nechte si na tričko natisknout sportovní motiv, který vaše oblíbené hráče povzbudí.

Oblečení pro filmožrouty

Váš oblíbený film nebo seriál už jste viděli nejméně stokrát? Znáte ho i pozpátku a ty nejlepší hlášky dokážete odříkat ihned poté, co vás v noci probudí? Nadšenci filmů mohou sáhnout po tričku nebo mikině s motivem Strangers Thing, Harry Potter, Wednesday nebo Pulp Fiction. Pokud vyrážíte na filmový maraton nebo do kina, nezapomeňte na pohodlné kalhoty.

Foto: ©www.freepik.com