Nový rodinný tobogán, 2x větší areál, to je léto v Aqulandu Moravia

13. červenec 2020, 0:54
Nový rodinný tobogán, 2x větší areál, to je léto v Aqulandu Moravia

Letní sezóna bude tento rok v Aqualandu Moravia nabitá novinkami! Na návštěvníky tady čeká spoustu nového dobrodružství a zážitků.

Areál Aqualandu Moravia bude během léta 2x větší díky novému letnímu areálu, který otevírá své brány ve středu 8.7. . Součástí nového areálu bude rodinný tobogán High Five, klidná řeka Lazy River, dětský vodní svět a další skvělé atrakce a vychytávky, je tedy opravdu na co se těšit!

Na změnách a inovacích se opravdu nešetřilo. Investice do všech novinek se vyšplhali na čtvrt miliardy korun. Do velké rodiny tobogánů, skluzavek a bazénů přibude spousta novinek. Nově také budete moci do areálu vstoupit i z druhé strany aquaparku, díky novému vchodu s šatnami. 

Největší lákadlem letošního léta je nový rodinný tobogán High Five. High Five je unikátem v celé Evropě, nejblíže najdete tobogán podobného typu na Kanárských ostrovech. Na tobogánu se svezete pětkrát nahoru do kopce a zase z kopce dolů. Jízdou i vzhledem připomíná spíše horskou dráhu a je tak ideální volbou pro milovníky adrenalinu, ale i pro rodiny s dětmi, které mají chuť zažít léto plné dobrodružství. Užijete si jedinečnou jízdu dlouhou 242 metrů. Tobogán je navíc také ,,chytrý´´! Před jízdou vždy zváží posádku, aby následně zvolil správné množství a tlak vody pro jízdu do kopce. Jde o technologickou vychytávku, která umožňuje nejen jedinečnou jízdu do kopce, ale také šetří vodou. 

V nové areálu toho ale bude mnohem víc. Těšit se můžete třeba na dětský vodní svět se skluzavkami a dalšími atrakcemi nebo na klidnou řeku Lazy River. Na řece Lazy River si užijete jízdu na raftu s jedinečným výhledem na Pálavu a projedete téměř celý nový areál. Kromě spousty zábavy, si během jízdy můžete vychutnat i drink na vodním baru, aniž byste museli odcházet z vody. Jen si malinko přibrzdíte a s osvěžujícím drinkem v ruce můžete pokračovat dál. Zábavu pro naše nejmenší chystáme také v dětském vodním světě s báječným splash parkem plným vodních trysek, chrličů a spousty dalších vodních prvků.  Během léta bude dětský vodní svět také ve znamení animačního programu. Naši animátoři pilně připravují program pro malé i větší děti. Těšit se můžete třeba na závody motorových lodiček, do kterých se určitě rádi zapojí děti, ale i nejeden dospělý.

K létu v Aqualandu Moravia samozřejmě patří i stávající bazény a atrakce, jako jsou unikáty ve střední Evropě Abyss a Boomerango, tobogány, na kterých je letní zábava o level výš. K letnímu areálu patří i jedinečné stánky s občerstvením, bazén plný zábavy Fun&Swim, vlnobití nebo opalování s drinkem v ruce. Aqualand Moravia se stane i pro vás ideálním místem pro letní dovolenou, tak neváhejte a vyrazte!