Nové online kurzy, díky kterým budete rozvíjet své vlastní já!

26. leden 2021, 13:45
Nové online kurzy, díky kterým budete rozvíjet své vlastní já!

Ve Škole plnění přání nově najdete i online kurzy, které vám pomohou ve vašem seberozvoji. Zajímáte se o aromaterapii nebo si přejete žít své sny? Díky online kurzu Jak změnit přání v realitu se naučíte, jak si do života přivolat to, po čem toužíte nejvíce. V kurzu Aromaterapeutická lékárnička objevíte sílu a základy aromaterapie. A pokud vás zajímá zdravý životní styl a chcete se dozvědět, jak nakopnut vaši imunitu, právě pro vás je tady online kurz Silná imunita. Věnujte se sami sobě!

Online kurz Jak změnit přání v realitu

Kurz vedený zakladatelkou a lektorkou Školy plnění přání Marinou vám odhalí, jak se stát vlastníkem svého osudu a začít si plnit své sny a přání. Občas se však můžeme cítit opuštění nebo bez lásky. To je taky dobře. Je to totiž příležitost ke změně, obratu k lepšímu. Každý z nás může být šťastný i úspěšný, to nám můžete věřit. Tento kurz vám ukáže metody, jak uvolnit tvůrčí sílu a začít žít podle našich vlastních představ a snů. Správné nastavení mysli, afirmace a vizualizace – to jsou klíčová slova tohoto kurzu. To vše nám pomůže zhmotnit naše přání. Kurz je sestaven tak, aby vás seznámil s afirmacemi a se základními informacemi, významem slov, jak nás ovlivňují a proč se stává, že se naše přání neplní. Jak myšlenky ovlivňují naše současné bytí? Jak moc jsme ovlivnění výchovou našich rodičů a naším okolím? Marina vám během kurzu představí základní metody, jak negativní myšlenky změnit na ty pozitivní. A věřte, že to jen vy jste tvůrcem svého vlastního osudu a držíte ho ve svých rukách. Udělejte proto změnu ve svém životě. Je to jen o vašem rozhodnutí, protože kam jde pozornost, tam jde i energie, a to se projevuje v naší realitě.

Online kurz Aromaterapeutická lékárnička

Lektorka Katka Volková vám během kurzu ukáže, jak si namíchat svůj vlastní olejíček! Ale vůbec se nebojte, že je kurz online! Katka s vámi projde krok za krokem základy aromaterapie, jak aromaterapii využívat v praxi a předá vám spoustu rad a triků. Získáte základní představu o aromaterapii, abyste byli schopní používat ji správně ve svém životě a měla pro vás skutečný účinek. Co se dozvíte? Jaké jsou účinky vybraných esenciálních olejů? Jak vybrat tu správnou vůni a jaké jsou základní kombinace a k čemu slouží. Kurz Aromaterapeutická lékárnička vás provede základními otázkami a pokud se budete chtít dozvědět více, určitě se můžete zúčastnit i workshopů Praktická aromaterapie, které budou probíhat také standardně u nás ve Škole plnění přání. Nechte vstoupit vůni do vašeho života a buďte šťastní.

Online kurz Silná imunita

V online kurzu lektorky Kateřiny Lukové se dozvíte, co to vlastně imunita je a jak ji můžeme celkově nakopnout a podpořit. V první částí vám Katka představí, jak se naše imunita vytváří, dozvíte se, jaké vitamíny je dobré používat, jak se stravovat a jakým způsobem navrátit vašemu tělu potřebnou rovnováhu. Vaše emoce i myšlenky spolu úzce souvisí a ovlivňují i vaši imunitu. Proto je dobré vědět, jakým způsobem pečovat nejen o své tělo, ale i o svou mysl. Tento kurz je určen pro všechny, kteří chtějí žít zdravý a plnohodnotný život.

Více se o online kurzech dozvíte ZDE.

Kontakt:
www.skolaplneniprani.cz
[email protected]

Škola plnění přání, s.r.o.
Hálkova 1406/2, 
Nové Město, 120 00 Praha 2