Na oslavu dvaceti let festivalu Mácháč míří Afrojack a Paul Kalkbrenner

18. srpen 2022, 8:25
Na oslavu dvaceti let festivalu Mácháč míří Afrojack a Paul Kalkbrenner

Mácháč patří k nejzásadnějším tuzemským festivalům elektronické hudby, který již 20 let vozí do Česká republiky ta největší esa světové taneční scény.

Kulaté výročí, která se bude slavit ve dnech 19. a 20 srpna 2022, si vyžádalo nejen skvělé obsazení v čele s headlinery Afrojackem a Paulem Kalkbrennerem, ale také se stalo zlomové pro organizaci festivalu. Dramaturgie hlavní stage, která bude široká rekordních 50 metrů a bude částečně umístěna nad hladinou jezera, se v sobotu poprvé zaměří zejména na techno a změn dozná kromě areálu a vizuální show, na které pořadatelé poprvé spolupracují se společností MINISTRY Rental Service, která technicky zajišťuje také největší hudební eventy téměř po celém světě, včetně Ultra Europe nebo festivalu Sziget.

Po 9 letech čekání se do České republiky vrátí nizozemský dj a producent Afrojack, který patří mezi nejúspěšnějších hitmakery poslední dekády a bude zároveň pátečním headlinerem.

Afrojack – Ten Feet Tall - https://youtu.be/bltr_Dsk5EY 

Vrcholem sobotního programu pak bude vystoupení legendárního berlínského producenta Paula Kalkbrennera, jehož největší hit Sky and Sand bude tou pravou hymnou tohoto festivalu, který se koná přímo na břehu s nádherným výhledem na jezero.

Paul Kalkbrenner @ Tomorrowland - https://youtu.be/aU-o-ljs91s

Na písčité pláži Klůček u Máchova jezera letos vystoupí také Chocolate Puma, Cosmic Gate, Brennan Heart, Joris Voorn, Anna, Tinlicker, Kölsch, Blastoyz a přední domácí djs. 

Teaser Mácháč 2022 - https://youtu.be/FFIlcrO1TW4

Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně prostřednictvím sítě www.goout.net. Jednodenní i dvoudenní vstupenky zakoupíte také na místě.