Na Jizerskou 50 můžete i s dětmi

28. listopad 2014, 14:30
Na Jizerskou 50 můžete i s dětmi

Máte doma malého šikovného sportovce? Chcete si po Vánocích vychutnat okouzlující přírodu Jizerských hor, vypotit nasbírané sváteční kalorie a užít si jedinečné okamžiky v podobě tradičního sportovního zážitku?

Právě pro Vás a Vaše děti letos organizátoři připravili dětské závody – Mini Jizerskou. Staňte se součástí sportovní historie, vždyť nutně nemusíte dosáhnout nejlepšího času, ale užije si příjemné aktivní chvíle s celou rodinou!

Mini Jizerská se bude konat o druhém lednovém pátku v Bedřichově, stejně jako celá série s téměř padesátiletou tradicí. Start dětských závodů je plánován na 13:30 dle jednotlivých kategorií, které děti rozdělí na 5 různých tratí. V okolí bedřichovského stadionu budou tak připraveny trasy na 300 a 500 m a 1,2 či 3 km. Pro prvních 250 přehlášených malých běžců budou připraveny originální čepice od společnosti KAMA a také zajímavé tričko s tematikou Česko sportuje od Českého olympijského výboru. Své ratolesti mohou rodiče přihlásit pomocí online registrace na webu www.jiz50.cz až do 31. prosince 2014. Startovné vyjde na 100 Kč. Pokud nebude plně obsazena kapacita, budete moct děti přihlásit i na místě.

Přijeďte si v pátek 9. ledna 2015 s celou rodinou vychutnat odpolední zimní radovánky! Ti nejlepší závodníci se mohou těšit na hodnotné ceny a také na zajímavé osobnosti na startu jednotlivých etap.

Největší událost v běhu na lyžích v Česku se již kvapem blíží!