Muzeum Grévin přichází v období prázdnin s výhodným vstupným. Každý nyní ušetří až 40%!

9. červenec 2014, 10:41
Muzeum Grévin přichází v období prázdnin s výhodným vstupným. Každý nyní ušetří až 40%!

Prázdniny v Grévinu za ceny, které si může dovolit každý!

Nejen pro prázdniny připravil tým Muzea Grévin řadu slev na vstupné. Rodiny si tak například nyní mohou zakoupit vstupenku za 790kč! Online nákupy však přinášejí zákazníkům ještě další atraktivní snížení ceny – o 20% na vstupné do muzea Grévin! A stejně tak lze získat slevu ve výši 20% na základě předložení již jednou využité vstupenky  do Grévinu. Takže ti, kdo již navštívili Muzeum Grévin, mohou nyní pozvat své blízké a obdarovat je slevou ve výši 20% na vstupné.

Nakupujte online se slevou 20%!

Na webu Muzea Grévin lze od nynějška zakoupit vstupenky se slevou ve výši 20%! Návštěvníci, kteří se chystají do Grévinu, tak na jednom místě získají nejen ucelené informace o muzeu nebo návštěvní době, která je přes léto prodloužena až do 20:30 hodin (neděle – čtvrtek) resp. Do 21:30 hodin (pátek – sobota), ale také možnosti zakoupit vstupenku se slevou 20%!

Super prázdninová nabídka pro vstup do Muzea Grévin

Rodinné vstupné: 790kč (dva dospělí, dvě děti, nebo jeden dospělí a tři děti); v případě nákupu online bude odečteno dalších 20%!

Dospělí: při nákupu online zaplatí za vstupenku 340kč

Děti od 6 do 14 let: mají vstup za 290kč, při zakoupení vstupenky online 230kč

Studenti (držitelé ISIC karty): zaplatí za vstupenku 340kč, online jen 270kč, stejně jako senioři

Každý den je rovněž připravena Happy hour: 90 minut před uzavřením expozice, která přináší všem návštěvníkům možnost zakoupit vstupenku na pokladně za 290kč

Děti do 6 let zdarma

http://www.grevin-praha.com/cz/zpravy/do-grevinu-o-20-levneji