Monkey Business vysílají do světa nové album Bad Time for Gentlemen, podílel se na něm také Ondřej Pivec

8. listopad 2018, 9:50
Monkey Business vysílají do světa nové album Bad Time for Gentlemen, podílel se na něm také Ondřej Pivec

Věhlasná funk-popová kapela Romana Holého Monkey Business vydala 26. října nové album s názvem Bad Time for Gentlemen. Na jejím vzniku se podílelo hned několik zvučných jmen: vedle multiinstrumentalisty a leadera Romana Holého a vokalisty Matěje Rupperta to také byla také zpěvačka Tereza Černochová, americký pozounista Fred Wesley, americký saxofonista Tivon Pennicott, kanadsko-britský zpěvák Ashley Slater a také český držitel Grammy, klávesista, producent a hráč na Hammondovy varhany Ondřej Pivec.

S Monkey Business byla spolupráce velmi nadstandardní. Roman mě vzal k sobě do studia, které je vlastně muzeem elektrických klávesových nástrojů. Slušně nás prolil skvělým pivem a do dvou do rána jsme natáčeli. Další spolupráce se (narozdíl od mých jater) nemohu dočkat. Album se mi líbí velice a jsem poctěn, že na něm mám dost prostoru,“ nechal se slyšet Pivec, který žije už 10 let v USA.

Album vychází pod hlavičkou vydavatelství Warner Music Czech Republic a je dostupné na Apple Music i Spotify

Ondřej Pivec aktuálně koncertuje se svojí americkou kapelou Kennedy Administration, začátkem listopadu je možné jej zastihnout na následujících koncertech:

1.11. JazzNoJazz Festival, Zürich, CH

2.11. JazzNoJazz Festival, Zürich, CH

3.11. JazzNoJazz Festival, Zürich, CH

4.11. Bayerischer Hof Club, Munich, DE

7.11. Jazz Groove Festival - Metro Music Bar, Brno, CZ

9.11. Treibhaus, Innsbruck, AT

10.11. Aalener Jazzfest, Aalen, DE
 

www.kennedyadministration.com
FB Kennedy Administration